BREAKING NEWSDin Zona

Incident la cules | Un barbat din Dej si-a prins mana intr-un utilaj agricol

Un barbat in varsta de 25 de ani din Dej a ajuns la spital, dupa ce si-a prins bratul intr-un utilaj agricol, in timp ce se afla la cules de porumb in localitatea Bogata de Jos. A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a-l elibera din acel utilaj.

Conform unui comunicat al IPJ Cluj, in cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați referitor la o persoană care și-a prins mână într-un utilaj agricol, pe raza localității Bogata de Jos.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la locația indicată, respectiv pe un teren agricol cultivat cu porumb, constatând că cele sesizate se confirmă.

A fost identificată persoana în cauză, respectiv un bărbat de 25 de ani, din municipiul Dej, căruia i s-a oferit sprijin pentru eliberarea mâinii de către echipajul ISU care a ajuns la fața locului, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate și investigații.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close