mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin OrasEveniment

INDIFERENȚA AUTORITATILOR | O casa abandonata din Dej s-a prabusit pe trotuar. Alta stă să cadă – VIDEO

Imobilele vechi si neingrijite din Dej au inceput sa reprezinte un adevarat pericol pentru locuitori. O casa veche de pe strada Nicolae Iorga din Dej s-a prabusit in aceasta dimineata, iar o alta cladire aflata in vecinatate este in pericol sa cada.

Apelul la 112 a fost efectuat putin dupa ora 9. La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii dejeni dar si reprezentanti ai primariei. Din fericire, echipajele de interventie nu au gasit victime, deoarece casa este nelocuita, dar totul se putea incheia cu o tragedie in cazul in care la acel moment erau trecatori pe trotuar. Locuitorii din zona spun ca au facut nenumarate sesizari la autoritati, prin care le-au adus la cunostinta pericolul de acolo, dar nimeni nu a facut nimic. In momentul de fata, strada Nicolae Iorga a ramas inchisa la intersectia cu strada Siret.

Stire in curs de actualizare.

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Cine sa facă domnul Morar stați cuminți inca e obosit de la mitingul la care a fost mitingul PSD, al doare gâtul cu a strigat vrem sa furam vrem sa furam și la pușcărie sa nu intram ori cum rusine rusine dejul arată mai rău decât becleanul

  2. “Autoritati” de c…t.
    La fel se va prabusi si cladirea fosta Vin-Alcool si multe altele. La Cluj, daca nu iti repari macar fatada, platesti un impozit inmultit cu 500. La noi de ce “Necajel” nu e in stare sa ia masuri? La fel Cornel Itu, la fel Dora Muncelean si toata gasca lor….. Bine ca au bani pentru :cantec, joc si voie-buna.
    Vai si amar de asa-zisele “Autoritati”.

  3. Proprietarul a construit alaturi fara acte, in loc s-o reconstruiasca pe asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close