publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Întâmplare de “cascadorii râsului” la Dej, soldată cu 5 masini avariate – FOTO

Cinci masini au fost avariate ieri la Dej dupa ce un sofer nu si-a asigurat corespunzator remorca atasata la un autoturism de teren. Remorca incarcata cu pavaj s-a desprins si a lovit doua autoturisme, iar atunci cand soferul ghinionist a coborat sa vada ce a facut, si masina de teren i-a luat-o la vale lovind alte doua autoturisme. Acum acesta a fost sanctionat de politisti si este bun de plata.

Totul s-a intamplat ieri pe strada Crangului din Dej. Conform politistilor, un sofer in varsta de aproximativ 40 de ani din judetul Bistrita-Nasaud conducea un autoturism de teren la care avea atasata o remorca incarcata cu pavaj. La un moment dat, fiind vorba de un drum in rampa, sistemul de prindere al remorcii ar fi cedat, aceasta s-a desprins si a luat-o la vale, oprindu-se intr-un autoturism parcat, insa pe traseu a lovit inca unul. Cand a vazut ca remorca pe care o tracta il depaseste, soferul a coborat din autoturism incercand sa o opreasca cumva, insa a uitat sa asigure masina cu frana de siguranta, astfel ca si aceasta a luat-o la vale lovind alte doua masini parcate. Bilantul total al ghinionului pe care l-a avut soferul – 5 masini avariate: autoturismul propriu si cele 4 aflate in parcare.

Politistii deplasati la fata locului l-au sanctionat pe sofer pentru prima fapta, si anume, defectiuni la sistemul de prindere al remorcii, retinandu-i si talonul de inmatriculare. Mai apoi, i-au aplicat o a doua sanctiune pentru neasigurarea autoturismului parcat.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close