mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Politic

Interpretul de muzica populara Alin Rotar, noul viceprimar al comunei Unguras

Comuna Unguras are viceprimar nou. Este vorba despre Alin Rotar, cunoscut in judetul Cluj ca solist si interpret de muzica populara. Ca fiul al comunei, Rotar s-a implicat activ in ultimii ani in viata culturala a comunei Unguras, fiind cel care, impreuna cu autoritatile locale,  an de an a ajutat la organizarea sarbatorii “Impanatul Boului” de la Batin. Alesii locali din Unguras l-au votat ca viceprimar in cadrul sedintei de Consiliu Local din 19 noiembrie.

Cu studii superioare de lunga durata in teologie, in ultimii 8 ani, Alin Rotar a fost implicat activ si in viata politica, fiind presedintele Organizatiei Locale a Partidului Social Democrat din comuna Unguras. Experienta sa politica din ultimul an, spune el,  s-a format prin ocuparea functiei de expert in cadrul Biroului parlamentar al deputatului Cornel Itu.

Alin Rotar

“Ocuparea functiei de viceprimar al comunei Unguras este o adevarata onoare. Le multumesc tuturor cetatenilor care m-au votat la alegerile locale din 27 septembrie, le multumesc colegilor din Consiliul Local Unguras si intregii echipe social-democrate care m-a sustinut de-a lungul timpului. Adresez multumiri deosebite unui om politic de valoare care a crezut mereu in mine si m-a format profesional – deputatul Cornel Itu”, a transmis Alin Rotar prin intermediul unui comunicat de presa.

“Prioritatea mea in acest mandat sunt nevoile cetatenilor pe care ii reprezint. Aceste nevoi le vom transforma in proiecte fezabile si vom identifica cele mai bune oportunitati de finantare. O sa ma axez in special pe accesarea fondurilor europene, asa cum am sustinut si in perioada campaniei electorale”, a mai adaugat Rotar.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close