publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Interventie dificila in Cheile Turzii | Un alpinist a cazut de la 20 de metri inaltime – VIDEO

Operatiune contracronometru, astazi, in Cheile Turzii. Salvamontisti, medici si echipajul de pe un elicopter SMURD au intervenit pentru a salva viata unui alpinist care a cazut de pe o stanca de la 20 de metri inaltime. In cele din urma, cu mare dificultate, barbatul de 30 de ani a fost recuperat si transportat la spital, unde se afla in stare grava.

Alarma s-a dat in jurul orei 13. Barbatul in varsta de 30 de ani din Cluj-Napoca a profitat de vremea frumoasa si de relaxarea restrictiilor, astfel ca a mers la catarat in Cheile Turzii. Un pas gresit insa aproape ca i-a fost fatal. Alpinistul a cazut de pe o stanca in zona cunoscuta ca “Peretele Aerian” de la peste 20 de metri inaltime. Pentru recuperarea acestuia au intervenit initial pe jos cei de la salvamont, care au chemat in sprijin un elicopter SMURD de la Jibou.

Echipajul aerian a coborat o nacela intre stanci pentru a-l ridica pe ranit, dupa care l-au dus intr-o zona de ses unde l-au stabilizat. Mai apoi, alpinistul a fost transportat la un spital din Targu Mures. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close