Din Zona

Intervenţie dificilă pentru pompierii dejeni la un incendiu izbucnit la ieşire din Gherla – VIDEO

Un incendiu izbucnit in aceasta noapte, puţin după ora 3, i-a pus pe jar pe pompierii din Dej, dar şi pe poliţiştii şi medicii gherleni. Martorii au văzut flăcări uriaşe la o cabană situată pe un deal, la ieşire din Gherla spre Fizeşu Gherlii şi au sunat de urgenţă la 112.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din Dej cu două autospeciale de stingere, însă aceştia au avut parte de o misiune grea. Din cauza faptului că imobilul unde a izbucnit incendiul era pe un deal, la 500 de metri de şoseaua principală, pompierii au fost nevoiţi să lase autospecialele şi să urce pe jos la faţa locului.

Ajunşi la locul incendiului pompierii au constatat că vâlvătaia se manifest la o magazie de lemn, aflată la câţiva metri de cabană. Focul a fost stins în aproximativ 30 de minute cu găleţi şi butoaie de apă, găsite chiar la faţa locului.

Poliţiştii au încercat să vadă dacă în cabană se află cineva, însă locuinţa era goală, iar uşa deschisă. Aceştia încearcă acum să afle cine este proprietarul cabanei unde a izbucnit incendiul.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, deoarece magazia era alimentată cu energie electrică. Respectiva anexă, dar şi bunurile depozitate au fost distruse complet.

La faţa locului au ajuns şi medicii gherleni care, din fericire, nu au avut cui să acorde îngrijiri medicale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close