publicitate
publicitate
publicitate
 
Politic

Investiții în guvernarea PSD comunele Bobalna si Jichisu de Jos (P)

Organizatia locala PSD Dej a emis un comunicat de presa prin care anunta principalele investitii din comunele Bobalna si Jichisu de Jps, in actuala Guvernare PSD. 

Astfel, in comuna Bobalna se afla in derulare un proiect de modernizare a mai multor drumuri, in valoare de peste 4,5 milioane de lei, prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

De asemenea, au fost contractate deja lucrarile pentru construirea unui pod peste Valea Babdiului in localitatea Suaras, in valoare de 623 mii lei, dar si modernizarea drumului comunal DC 164 Bobalna – Pruni, proiectul avand o valoare de peste 1,8 milioane de lei.

In Jichisu de Jos se afla in derulare un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere pe DC 175, dar si o strada in localitatea Tarpiu, in valoare de aproape 6 milioane de lei. Tot in derulare se afla si proiectul de extindere a canalizarii menajere in localitatea Codor, contra sumei de 500 000 lei, bani proveniti prin Programul National de Dezvoltare Locala. Tot in actuala Guvernare, s-au alocat nu mai putin de 743 000 lei pentru modernizarea dispensarului uman din Jichisu de Jos, iar alte 7 milioane de lei au fost alocate pentru sistemul integrat de alimentare cu apa potabila si canalizare menajera in Jichisu de Sus.

A mai fost contractat proiectul privind modernizarea strazilor in comuna Jichisu de Jos, in valoare de 3,8 milioane de lei.

___

Acest articol este unul de publicitate electorala. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru continutul lui. Realizat de DHC Media Net SRL la comanda PSD – Partidului Social Democrat, cod mandatar financiar 41190008

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Cand o sa fie apa potabila si canalizare in Jichisu de Jos ???
    De ce vorbiti doar de Jichisu de Sus ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close