publicitate
publicitate
publicitate
 
Din ZonaEveniment

ISTERIA CORONAVIRUS afecteaza si vizitele de la Penitenciarul din Gherla

Teama de coronavirus ii afecteaza si pe detinutii Penitenciarului de Maxima Siguranta din Gherla. Reprezentantii inchisorii au anuntat ca vizitele apartinatorilor vor fi mult mai restrictive in urmatoarea perioada, pentru a preveni raspandirea virusului COVID-19.

Dat fiind contextul epidemiologic generat de răspândirea virusului COVID-19 inclusiv pe teritoriul României, precum şi în considerarea măsurilor de prevenţie adoptate la nivelul sistemului penitenciar, conducerea Penitenciarului Gherla informează:

Persoanelor vizitatoare (aparţinători ai persoanelor private de libertate) care 

  • au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19)
  • au cunoştinţă că ar fi intrat în contact cu persoane care au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19)
  • manifestă stări febrile, tuse, dificultăţi respiratorii, dureri musculare sau stări de oboseală

şi care şi-au programat sau intenţionează să se programeze pentru vizitarea unor persoane private de libertate, nu li se va permite accesul în unităţile penitenciare!

Facem apel la înţelegere şi la conştientizarea importanţei aplicării tututor măsurilor de natură a preîntâmpina orice situaţie de risc, atât pentru protecţia persoanelor private de libertate, a angajaţilor unităţilor penitenciare, cât şi a vizitatorilor. Subliniem caracterul temporar al acestei situaţii, se arata in comunicatul transmis de penitenciar. 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close