publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin Zona

Un italian, autorul unei tentative de jaf armat la o banca din Cluj | A ajuns in arest – VIDEO

A fost identificat autorul unei tentative de jaf armat care a avut loc in urma cu un an la o sucursala Cec Bank din cartierul clujean Marasti. In luna iunie 2018, barbatul care avea fata acoperita a intrat in incinta bancii, unde le-a amenintat pe angajate cu un pistol, cerandu-le incasarile. Omul a fost pus pe fuga insa de o casierita care nu l-a luat in serios si chiar l-a amenintat cu un perforator de hartie.

De la momentul înregistrării acestui incident și până în prezent, polițiști de la diferite structuri ale inspectoratului au întreprins numeroase activități investigative pentru soluționarea cazului.

Astfel, în urma investigațiilor complexe efectuate, polițiștii au reușit să identifice un cetățean italian, în vârstă de 54 de ani, bănuit de comiterea faptei. În urma colaborării cu autoritățile italiene, pe numele bărbatului a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Italia, care îl căutau pe bărbat după comiterea a două fapte de tâlhărie în localitatea Livorno, în anul 2011.

În cursul acestei luni, respectiv la data de 14 mai, în baza investigațiilor și a informațiilor obținute, polițiștii de investigații criminale, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, l-au depistat pe bărbat pe raza localității Florești. 

În imobilul în care locuia bărbatul, polițiștii au găsit și ridicat obiecte vestimentare care interesează cauza, un pistol tip Airsoft si un dispozitiv cu electrosocuri.

Ieri, în baza probelor administrate, față de bărbat a fost pusă în mișcare acțiunea penală, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal. În prezent, bărbatul este reținut în baza mandatului european de arestare pus în aplicare.

Video de anul trecut de la tentativa de jaf:

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close