publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Eveniment

Jandarmul fals din Cluj, retinut pentru 24 de ore | Barbatul este cercetat pentru mai multe infractiuni

Falsul jandarm, care a intrat in casele mai multor clujeni, de unde a furat bani si diferite bunuri, folosindu-se de diferite pretexte, a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat magistratilor clujeni, pentru dispunerea altor masuri preventive.

In urma investigatiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit ca barbatul, in varsta de 31 de ani, din comuna Dumitrita, judetul Bistrita Nasaud, ar fi comis 3 infractiuni de furt calificat, 3 infractiuni de inselaciune si 4 infractiuni de uzurpare de calitati oficiale.

In perioada 31 mai – 6 iunie, folosindu-se de identitatea falsa de jandarm, barbatul ar fi furat de la 4 persoane, diferite sume de bani si mai multe telefoane mobile, sub pretextul efectuarii unor controale, cauzand astfel un prejudiciu in valoare de 4.800 de lei.

Va reamintim ca falsul jandarm a fost prins chiar de un jandarm legitim, aflat in timpul liber. Cel din urma a observat comportamentul suspect al barbatului deghizat in om al legii, astfel ca si-a anuntat de indata colegii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close