mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Politic

Judetul Cluj are un nou prefect | Ieri a depus juramantul – FOTO

Mircea Abrudean este noul prefect al judetului Cluj. Acesta a depus ieri juramantul de credinta în cadrul unei ceremonii la care au participat Lucian-Nicolae BODE, ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Ioan-Marcel BOLOȘ, ministrul fondurilor europene, europarlamentari, parlamentari, reprezentanți ai autorităților publice locale, oficialități civile și militare, precum și șefi ai serviciilor publice deconcentrate.

“Odată cu numirea în această funcție îmi asum o mare responsabilitate, în primul rând, față de cetățenii județului Cluj. În acest sens, consider că prefectul trebuie să fie, în egală măsură, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar și al cetățenilor județului în relația cu Guvernul. Ca priorități ale mandatului meu, îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile publice din județ și un partener activ al administrațiilor locale” a spus prefectul Mircea Abrudean în mesajul adresat celor prezenți la eveniment.

Mircea Abrudean are 35 de ani si a absolvit liceul Petru Maior din Gherla. A studiat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, la Studii Europene în cadrul UBB Cluj, iar in ultimii ani a fost director la firma SIAB Development. Acesta este membru PNL de 17 ani.

foto: Eugen Olariu
foto: Eugen Olariu

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close