publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

La furat de nisip pe strada Teilor. S-au SERVIT ca dintr-a lor. TOTUL A FOST FILMAT – VIDEO

Materialele de constructii folosite de firma care executa lucrarile la marele proiect de reabilitare a strazilor din Dej le trag cu ochiul tot mai multor  locuitori care au de construit, dar nu sunt dispusi sa investeasca in acest lucru. Dupa ce la sfarsitul lunii mai, doi barbati din Dej au fost surprinsi cum furau de pe domeniul public pavaje care urmau a fi folosite la trotuare, astazi, un alt dejean a surprins un grup de barbati care se serveau cu nisip de pe domeniul public, ca si cum le-ar apartine. Acestia au parcat cu o furgoneta pe strada Teilor unde au gasit o gramada mare de nisip ce urma a fi folosit la pavarea trotuarelor. Veniti de acasa pregatiti cu lopeti, doi barbati incarcau pe fuga nisipul in duba, iar soferul supraveghea intreaga operatiune. Cei trei “constructori” de ocazie nu pareau a fi deranjati de faptul ca prin zona au trecut mai multe persoane, ci si-au continuat nestingheriti “cumparaturile” din gramada de nisip, dupa care au plecat. Imaginile au ajuns si la politie, iar in cazul in care firma care executa lucrarile pe strada respectiva va depune plangere, cei trei risca sa fie cercetati pentru furt.

Citeste si: VIDEO – Prinsi la furat de trotuare de pe santierele din Dej

Articole Similare

17 Comentarii

 1. Cei din imagine sunt de la magazinul PURA. Masina e a lor iar barbatul gras este patronu … Halal patron :)) la cati bani are s-a dus la furat :))

 2. pai ce credeti , ca strada teilor nu e tot in romania?
  :)))))))))
  asa e la noi ! asa ne-am invatat asa facem . nu poti scoate hotia din cap romanilor !!!:)))

 3. Si cei care au furat pavajele au fost sanctionati in vreun fel ca n-am auzit nimic de ei???? Dejeanul daca sti ceva legat de cazul cu pricina da-mi de stire. Mersi mult

 4. Pavajele sunt tot la pura! Uitați-va cum si-a amenajat langa magazin pe deal in spate la unicarm! Cu pavaj si nisip!

 5. Niste mizerii “puristii” astia. Infractori din tata-n fiu. Hoti, agramati, tupeisti. Stati linistiti. Nu se va întâmpla nimic. Mafiile locale sunt cimentate. Doar daca vine clujul peste ei (vezi cazul camatarilor). Ps. Zâmbeste, mâine va fi mai rau.

 6. Asa tata , asa fiu…hoti, gozeri…asta a facut o viata întreaga, fiul sau asta va face…cu dosarul penal al fiului ce s-a întâmplat?

 7. Nu este nevoie de plângerea firmei de construcții…politia se poate sesiza din oficiu pe baza imaginilor…daca nu se sesizează o sa ii sesizeze alte instituții!!
  Infractor din tata in fiu!! Rușinea Dejului!!

 8. Mai , sunteti copii , aceasta este faina pt. painea voastra , nu vedeti in dreapta o doamna imbracata in alb ? Probabil este de la brutarie. Mu ha ha ha !!!

 9. Deci chiar nu îmi vine sa cred că am lucrat la hotul asta am lucrat la Brutărie la el si chiar nu îmi vine să cred de ce este in stare rușine felicitări persoanei care a filmat totul si da a scăpat ușor că a plătit ca are de unde .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close