publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin Oras

„La mulţi ani” tuturor doamnelor și domnișoarelor, din partea primarului Municipiului Dej

Astăzi este o zi specială pentru noi toți. Este Ziua Internaţională a Femeii, o zi pe care o dedicăm femeilor din viața noastră, mamă, soţie, bunică sau fiică, fiinţele cele mai dragi nouă, cele care ne stau alături în momentele frumoase sau grele ale vieţii, cărora le mulţumim pentru dragoste, grijă și devotament.

Ziua de astăzi este asociată cu imaginea mamei. Cu chipul blând, vocea duioasă și dragoste nemărginită, ea este cea care ne învață primii pași, primele cuvinte, ne învață ce înseamnă echilibrul, respectul și face tot ce poate, ca să ne vadă fericiţi.

Înzestrate cu frumusețe și gingășie, având un rol esențial în fiecare familie, femeile au forța și capacitatea de a se implica și a se remarca în societate, iar astăzi ne mândrim cu femei în toate domeniile de activitate.

Pentru tot ceea ce fac, pentru sprijin și înțelegere,  pentru rolul esențial în familie și societate și momentele minunate pe care ni le oferă în viaţă, le mulţumim în fiecare zi şi cu atât mai mult în această zi specială.

La mulţi ani, stimate doamne și domnișoare!

Să aveți parte de o primăvară minunată, de dragoste și prețuire!

Primar

Morar Costan

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close