publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin Oras

Lalelele din oras au furat privirile dejenilor | Unii dejeni…au furat lalelele privitorilor – VIDEO

Primavara si-a intrat in drepturi, iar florile din spatiile verzi ale oraselor au inceput sa infloreasca si sa coloreze peisajul urban. Peste 6500 de flori, majoritatea lalele, au fost plantate in acest an si la Dej, iar in ultimele zile au furat ochii privitorilor. Numai ca…si unii privitori au furat lalelele…la propriu.

O femeie a fost filmata astazi cand culegea lalele din scuarul de langa Judecatorie, ca si cum s-ar afla in propria gradina. Dupa ce s-a vazut cu un brat plin de flori, femeia a rupt-o la fuga.

Si la Cluj-Napoca, in Piata Mihai Viteazu, lalelele plantate de primarie au fost prea ispititoare pentru o iubitoare de flori. Ca si la Dej, a fost filmata cand isi umplea o sacosa cu lalele de toate culorile.

Florile din centrul Dejului au fost prezentate astazi pe pagina de Facebook chiar de primarul orasului. Multe comentarii au fost insa negative, pentru ca o parte din dejeni spun ca zona centrala era mult mai verde inainte de reabilitare. Cifrele ii contrazic, pentru ca in urma reabilitarii Pietei Bobalna au fost taiati 10 copaci dar au fost plantati alti 34, de jur imprejurul pietei. De asemenea, daca anii trecuti erau plantate 4000 de flori, in acest an au fost plantate 6500. Iar zona pietonala a fost marita de la 3500 mp la 7200 mp.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button