publicitate
publicitate
publicitate
optim
Colțul AnimalelorDin Oras

Lipsa de omenie | A lovit un caine cu masina, l-a vazut, dar nu a oprit sa ii verifice starea – FOTO

Lipsa de omenie si de empatie sunt singurele cuvinte care pot caracteriza gestul unui sofer din Dej. Desi a vazut ca a ranit un caine cu masina, acesta nu a oprit sa ii vada starea ci a preferat sa isi continue drumul, lasand animalul cu piciorul zdrobit sa se chinuie. Norocul patrupedului a fost o femeie care lucreaza in zona si care l-a dus la veterinar pe propria cheltuiala, iar acum catelul se recupereaza.

Totul s-a intamplat in cursul zilei de ieri, pe strada Vaii din Dej. Soferul unui autoturism intentiona sa intre in curtea unei fabrici, dar din neatentie a calcat cu masina in caine care isi duce veacul in zona. Conform martorilor, a vazut animalul ranit la picior, dar nu a coborat sa vada daca il poate ajuta in vreun fel sau sa contacteze o alta persoana care putea verifica starea catelului, ci si-a continuat drumul ca si cum nimic nu s-a intamplat.  Animalul a fost gasit in cele din urma de o angajata din zona, care a luat decizia sa se implice si sa il duca la veterinar.

„L-am dus urgent la veterinar si o sa suport toate costurile, dar asemea conduita din partea unui cetatean „educat” este inadmisibila! Cu acest gen de oameni nu avem cum sa evoluam noi ca natie. Ce om poti sa fii si ce suflet poti sa ai, ca sa dai peste un caine si sa-l lasi acolo abandonat si plin de sange… Nici macar sa nu-ti pese! Oameni needucati, fara nicio scala a valorilor umane, dar avem pretentia sa traim civilizat si sa fim respectati! Inseamna ca miile de ani de evolutie au fost in zadar”, ne-a transmis cea care ingrijeste acum cainele.

Femeia mai spune ca luni va depune si o plangere la Politia Animalelor.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button