publicitate
publicitate
publicitate
optim
Administratie | PrimarieDin OrasOPINIE

Locuitorii din Ocna Dej n-au voie sa se bucure de „paradisul” construit in locul blocului V03. Vezi de ce – VIDEO

Campania electorala pornita precoce in acest an, baile de multime cu presa „de casă” mereu alaturi si canalizarea atentiei doar pe un singur proiect, de data aceasta nu cel de asfaltare a celor 23 de strazi, a caror asfalt a cedat oricum dupa cateva saptamani de la turnare, ci cel al blocului V03, mult mai popular si mai de interes pentru marele electorat, primarul Costan Morar a uitat din nou de locuitorii strazilor din Ocna Dej, care oricum nu ar putea iesi la vot din cauza noroiului in care se ineaca atunci cand ploua.

Astfel, atunci cand soarele nu rasare si pe strada lor (in ultima vreme cam deloc), oamenii de pe strazile Fagului si Stejarului sunt imobilizati in propriile case, fiindu-le imposibil sa strabata drumul pana in zona Salinei, acolo unde in viziunea autoritatilor se termina lumea civilizata, din cauza băltoacelor si a noroaielor care le ajung uneori chiar si pana la genunchi. Locuitorii acestor strazi se gandesc cu groaza ce s-ar intampla daca un incendiu ar izbucni la una dim casele lor sau mai rau, daca cineva ar avea nevoie de ajutor medical.

drum ocna„Promisiuni si mereu promisiuni. De cand locuiesc eu aici, nu s-a facut nimic… Daca noi suntem doar cateva familii aici, pentru ei nu contam, nu cred ca prea curand va lua cineva masuri si pe strada noastra. E dezastru, suntem blocati in case„, ne-a declarat un locuitor de pe strazile respective.

Asadar, in timp ce toate autoritatile judetului, de la primar la prefect si mai nou, presedintele consiliului judetean se inghesuie sa imbuce cate o felie din rezolvarea problemei unui bloc de care nimeni nu s-a ocupat in ultimii 30 de ani, adevaratele probleme ale orasului raman spre a fi rezolvate de cei care nu ar avea de ce sa le rezolve… sau in acest caz raman in voia sortii, fara ca locuitorii acestor strazi sa se poata bucura de paradisul pe care autoritatile il vor construi in locul simbolului cartierului Dealul Florilor, ruina V03.

În ultima perioadă datorită topirii zăpezii şi ploilor înregistrate, pe străzile neasfaltate s-a format noroi şi se circulă cu probleme.

Cunosc  această situaţie, în care sunt şi străzi din Ocna Dej. Pentru remedierea problemelor apărute, s-a demarat de astăzi acţiunea de distribuire pietriş în Viile Dejului, iar de mâine se va interveni şi în zona Sascut şi pe alte străzi unde sunt probleme” a declarat primarul Morar Costan pentru Dejeanul.ro.

Articole Similare

12 Comentarii

 1. Perfect adevarat! Mai suntem si noi cei de pe str Trandafirilor , tot din Dej, care iesim din case tot in noroiul pe care d-l Primar ni-l lasa cadou electoral. Nici noi nu contam pentru acest primar! Conteaza cineva pentru d-l Morar in afara de campania in care a pornit pentru un nou loc cald la Primaria Dej?
  Felicitari, d-le Prunean!

 2. Acolo-i strada cucului. acolo n-o sa vedeti asfalt si santuri,pana-i lumea si pamantu’! acolo nu trebuia sa le aprobe sa-si faca case oamenii aia.Singura solutie ar trebui sa-i scuteasca de impzite pe oamenii aia si gata! pai acolo nu poti ajunge cu basculanta! cum au dus aia materialele de constructii pana acolo ma?

 3. Si suntem si Cei de pe strazilor LEBEDELOR si PLOPULUI, mereu ingropati in noroi si farà acces cu masina. avem PROMISIUNI din 2008 pt reparat ea strazilor, dar nimic….Asa este domnule primar?

 4. Asa este si pe strada Veveritei .La intrare pe strada pana la prima casa este asfaltat dar de acolo incolo tot o groapa si-un gropoi de nu sti unde sa calci. Da intradevar in fiecare an vin si pun pietris dar degeaba ca si pietrisul la atatea ploi intra in pamant si iar se fac gropile inapoi ca si cum nu a fost nimic acolo.Si pana cand tot cu pietris deja la noi din cauza pietrisului ne cura apa in case asa au ridicat drumul in loc sa asfalteze si stie si domnu primar ca nu o sa mai aibe atatea plangeri si atatea cereri pt asfaltare. Nici nu mai stiu cate cereri sau dus la primarie si ni sa dat un raspuns „Strada Veveritei este asfaltata pana in capat”cea ce nu este adevarat dar nici nu vine sa vada .noi santem de vina daca mai votam.

 5. Da ce ar fii daca oricum stiti ca primaru nu isi misca hoitu sa va faca strazile .. sa puneti mana toti cati sunteti si sa incercati intr-o zi de weekend cu soare sa va adunati si sa incercati sa acoperiti notoiu ala cu ceva … ca majoritatea mai bine stati in cacat pana in gat si va plangeti decat sa ouneti mana si sa schimbati ceva 🙂

 6. Domnule primar mai controlati ce muncesc oameni dv pe strazile trimise sa munceasca ei stau bine mersi sa vina ora de plecat acasa si mai zic sa mearga oamenii la IULIUS MOL daca nu le convine molul de pe strazi pentru asta le platiti salariile pacat ca nu vad cei de la UE pe ce se cheltuie banii RUSINE CA IN 2016 COPII PLEACA LA SCOLII IN NOROI

 7. Controlati muncitorii trimisi sa munceasca pe teren sa vedeti ce fac cum trimit oamenii la IULIUS MOL sa vada molul ei stau bine mersi sa vina ora de plecat acasa si poate si ziua de salar pentru munca ce o fac i platiti dv pacat ca nu vad cei de la UE pe ce se cheltuie banii din fonduri Europene si copilasi nostri murdari la scoala di cauza delasari unora Am intrat in UE molosi rusine

 8. Stați liniștiți ca va rezolva Aurelian, o sa va facă autostrada pana pe litoral.

 9. cine dracu va pune sa va construiti case pe toate dealurile?

 10. Domnule Alex Prunean ar trebui sa fii obiectiv (la cum prezinti reportajele reiese ca faci campanie opozitiei-nu esti neutru ca reporter) …Ar trebui sa scoti in evidenta ce e bun si ce e rau. Tot timpul arunci cu noroi in primar si scoti in evidenta doar ce nu a facut…dar ce a facut si ce face???Fata de predecesoriii care nu au facut nimic si au lasat orasul plin de datorii chiar ca a facut destule..si blocul VO3 chiar este o problema pentru INTREG orasul….mai bine prezinti „betele in roate” care se pun cand se iau unele decizi bune pentru cetateni, dar vine „OPOZITIA” ca de…e „opozitie” si spune NU-doar ca sa discrediteze primarul, pentru ca se apropie alegerile.(nu prea ii intereseaza opiniile si interesele locuitorile din Dej)
  Voi reporterii ar trebui sa fiti in strada sa luati PULSUL orasului…sa vedeti ce necazuri si probleme au oamenii si sa le prezentati in emisiuni si reportaje obiective la radio si in ziar, unde sa-i invitati pe cei care ne conduc orasul-in direct cu cetatenii….Dar nu faceti nimic…sa va fie rusine.

 11. Pe cand amenajarea curtii interioara a blocului francezilor,gropi noroaie cand ploaua !!???amenajarea curtii, inchirierea locurilor de parcare dupa amenajare ar aduce niste bani la bugetul local!!Santem in centrul orasului un bloc mare multe masini nu tu locuri nu tu iluminat public in curtea blocului!!!Rugam luati masuri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button