publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Locurile de joaca pentru copiii din Dej, sunt un pericol | Suruburi lipsa, rugina si balarii de un metru – FOTO

Suruburi lipsa, leagane ruginite, banci subrede sau rupte si vegetatie de un metru inaltime – aceste lucruri definesc mai multe spatii de joaca pentru copii din Dej, atat din Parcul Mare, cat si din Competrol. 

Daca in Parcul Mare mobilierul urban din spatiile de joaca a fost schimbat in urma cu doar cativa ani, parintii spun ca deja a intervenit uzura, iar multe dintre aceste leagane reprezinta deja un pericol. Atractia principala a acestui spatiu de joaca o reprezinta un con urias construit din franghii, pe care copiii se catara ca pe o panza de paiangen, insa in multe locuri franghiile s-au rupt, iar din elementele de prindere a acestora, suruburile lipsesc.

“E doar o chestiune de timp pana cand se va intampla un accident. Franghiile sunt slabite deja iar suruburile lipsesc in multe locuri…Ce se asteapta? Sa intre un copil in spital?” ne-a scris un parinte care isi duce frecvent copilul sa se joaca in Parcul Mare.

In cartierul Competrol, in schimb, oamenii spun ca de ani de zile, in fiecare campanie electorala li se promite un spatiu de joaca nou pentru copii, insa au ramas doar cu promisiunile. Chiar si astazi, copiii de acolo se joaca pe balansoare ruginite, cu sezutul subred, iar leaganele sunt in pericol sa se desprinda oricand. Parintii care ii supravegheaza stau pe banci subrede a caror scanduri sunt rupte in unele locuri si acoperite de vegetatie.

“La fiecare vizita aici a celor din Primarie, isi incep discursul cu o noua promisiune privind spatiul de joaca… cu ce ne-am ales, vedeti in poze”, ne-a scris un alt parinte, care locuieste in Competrol.

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close