publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSPolitic

LUDOVIC ORBAN – premierul desemnat de Klaus Iohannis | Ce urmeaza…

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in urma cu putin timp concluzia la care s-a ajuns in urma consultarilor cu partidele parlamentare in vederea formarii noului Guvern, dupa caderea de la putere a executivului condus de Viorica Dancila.

Astfel, Presedintele a anuntat ca Ludovic Orban este premierul desemnat pentru a prelua guvernarea.

“După consultarile cu partidele parlamentare am tras concluzia ca se conturează un guvern in jurul PNL-ului”, a spus Klaus Iohannis, mentionand ca PNL a fost singurul partid dispus sa isi asume aceasta guvernare de tranzitie.

“Vă mulţumesc pentru încrederea acordată de a forma un guvern într-o perioadă grea. Sunt pregătit să-mi asum o asemenea responsabilitate. Voi depune toată experienţa, energia de care dispun în slujba servirii interesului public. În acest moment, românii se uită cu speranţă, cu încredere la noi. Aşteaptă de la un guvern normal cinste, competenţă, integritate, soluţii pentru marile probleme cu care se confruntă România astăzi. Principalele obiective sunt refacerea echilibrelor macro-economice, readucerea competenţei şi a profesionalismului în instituţiile publice”, a declarat Ludovic Orban.

Conform Constitutiei, Ludovic Orban are la dispozitie 10 zile in care sa stabileasca componenta noului Guvern, care mai apoi va fi supus votului parlamentarilor.

Stire in curs de actualizare!

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close