ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Mădălin are nevoie de noi | “Nu mai pot astepta! Am nevoie urgenta de tot ajutorul posibil”

Va mai amintiti de Madalin Muresan? Este acel tanar din Dej, pe care in anul 2017, o comunitate intreaga incerca sa il ajute sa treaca invingator printr-o problema medicala, care nu ii dadea prea multe sanse de a duce o viata normala. Cand avea 20 de ani, Madalin a fost diagnosticat cu o malformatie a cardiaca, iar singura posibilitate de vindecare ar fi un transplant de inima. Dar, pentru ca listele pentru un asemenea transplant sunt lungi si asteptarea poate dura ani de zile, exista insa si solutii temporare, cum ar fi o inima artificiala, insa preturile sunt de enorme, mult prea mari pentru ca cineva sa si le permita.

Madalin a ramas pe listele de asteptare de la noi din tara, in speranta ca va primi o inima noua, dar, daca ne uitam la statisticile ultimilor 30 de ani, sansele sa prinda un donator sunt extrem de mici. In ultimele 3 decenii, in Romania au fost efectuate doar 80 de transplanturi de inima.

In ultimii ani, a dus o viata cat de cat normala cu ajutorul unui stimulator cardiac mai avansat, dar de cateva saptamani, pare ca acesta nu mai face fata, si Madalin a ajuns din nou la spital, de unde a povestit ca a trecut razant pe langa moarte de doua ori. A facut singur un apel la solidaritate pe Facebook, pentru ca vrea sa isi vada crescand baietelul de 6 ani, care in toamna ar urma sa mearga la scoala. Vrea sa isi puna o inima artificiala in Italia sau Germania, unde dupa operatie ar ramane pe listele de asteptare de acolo, unde sansele sa i se gaseasca un donator ar fi mult mai mari.

“E vineri seara când scriu aceste rânduri, cel mai probabil mulți dintre voi va pregătiti sa ieșiți la o cina sau în club. Eu stau pe patul de spital de 3 săptămâni cu nu mai mult de 6 perfuzii, efectiv îmi vine înapoi gustul de medicamente. După cum știți și mai mulți dintre voi sufăr de o boala incurabila la inima, singura soluție fiind un transplant pe viitor însă situația actuala necesita o inima artificial pentru a ma tine în viata pana la transplant. (Costurile aproximative date din Germania sunt 150k euro, acum suntem în tratat cu un institut specializat din Italia și ma gândesc ca ar fi cam tot pe acolo, optant spre Italia deoarece și timpul de așteptare al unui transplant e mai mic. Eu nu mai pot aștepta, am nevoie urgenta de tot ajutorul posibil. Ce m a determinat sa scriu rândurile astea este ultimul episod de azi care mi a spus clar ca nu mai am timp de așteptat și trebuie puse niște rotite în mișcare. Revenind la situația de azi, am “murit” de 2 ori după o agonie de 30 de minute în care pulsul meu a ajuns la culmi înalte 250 bpm. Norocul meu a fost ca doctorii au acționat cum trebuie și m au readus printre noi, cei vi. Știți cum e? în ultimele clipe când ți se închid ochii și ești conștient ca sunt ultimele tale clipe va spun eu, dezastru, dupa care a venit starea de acceptare ca ma sting dar gândul meu a fost in permanenta la copilul meu, David de 6 anișori care în toamna începe școala❤️. Îl iubesc, îmi iubesc iubita și viitoarea soție dacă mai ajuns în acele zile, îmi iubesc mama, îmi iubesc toată familia de la mic la mare și nu vreau sa plec prea devreme ci mi as dori sa mi vad copilul mare 🥰. Ce va cer? Orice sprijin posibil. Un share poate ajunge la cine trebuie postarea asta și toate actele doveditoare a stării mele de degradare. Va iubesc și pe voi pentru ca, tot cu ajutorul vostru am făcut și a doua operație care m a ținut pe picioare foarte bine, vreo 3 ani, starea mea agravandusa undeva din toamna. Cu inima rupta va spun ca nu mai credeam vreodată ca voi ajunge aici, în situația asta. Nu pot sta fără oxigen, ficatul si rinichii sunt obosiți(ma umflu cz un balon cu apa) , aproape o epava DAR cu acesta inima artificiala pot aștepta liniștit transplantul în sine. Singura problema fiind banii și timpul, pentru ca sunt într o cursa contracronometru. Va mulțumesc mult, mult. Va rog frumos share uiți sa ajungă unde trebuie. Pana la ministru sănătății pentru ca în tara nu prea sunt șanse de asemenea tratament și nu vreau sa fiu cel n persoana care o confirma”, a transmis Madalin.

Madalin poate fi ajutat cu donatii in urmatorul mod:

  • PayPal : 0769721585 sau Madalin168
  • Revolut (se poate pune orice valuta, nu doar lei) madaliw4cf
  • Banca Transilvania: Muresan Madalin

Lei : RO45BTRL05201201610762XX

Euro : RO91BTRL05204201610762XX

Lire/Gb : RO53BTRLGBPCRT0061076201

Dolari/USD RO02BTRLUSDCRT0061076201

Cod Shift BTRLRO22

Citeste si articolul din 2017:

Un tânăr din Dej are nevoie de ajutorul nostru! La doar 20 de ani are nevoie de un transplant de inimă

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close