Din ZonaEveniment

Mai multe gospodarii din Beliș, distruse de foc – VIDEO

Mai multe gospodarii din comuna Beliș au fost distruse de flacari, in urma unui incendiu violent care a izbucnit in aceasta dimineata. Flacarile au fost observate putin dupa ora 5, iar pompierii inca lucreaaza la lichidarea incendiului.

Patru autospeciale de stins cu apă și spumă din cadrul ISU, una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Beliș, intervin de la primele ore ale dimineții pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei case și trei anexe gospodărești din localitatea Beliș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 5.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit imobilele, construite pe structură de lemn, cuprinse în totalitate de flăcări.

Ocupanții și animalele din gospodarie au fost evacuați până la sosirea pompierilor, iar până în acest moment nu sunt anunțate persoane rănite în urma acestui eveniment.

Astfel, cele două case alipite, cu o suprafață de cca 100mp, o casă de vacanță, de 200mp, o șură, o lemnărie și o poiată, cu o suprafață cumulată de cca 100mp au fost distruse de flăcări și sunt desfășurate încă operațiuni pentru desfacerea și stingerea focarelor ce ard mocnit precum și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close