publicitate
publicitate
publicitate
 
Actualitate

Maine e MARTI 13 | Cum poti ocoli ghinionul

Pentru multi dintre superstitiosi, ziua de maine, marti 13, este o zi incarcata cu ghinion. Multe legende si mituri urbane s-au pus pe seama celor 3 ceasuri rele din aceasta zi, insa pentru cei de la I.S.U., maine este Ziua Informarii Preventive.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu anul 2011, s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de marţi 13, la nivel naţional se organizează Ziua Informării Preventive.

Sărbătorită sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, şi având ca logo pisica neagră, Ziua Informării Preventive va fi marcată de o serie de evenimente, in care specialiştii Inspecţiei de Prevenire şi cei ai Serviciului de Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor vor fi în mijlocul comunităţii prin intermediul unor puncte de informare, unde vor fi impartite materiale utile (cunoașterea regulilor, măsurilor şi a modului de comportare înainte, pe timpul şi după producerea unor situații de urgență).

In data de 13.08.2019 sediul ISU si toate subunităţile îşi vor deschide porţile, dând posibilitatea celor interesaţi să se familiarizeze cu specificul profesiei de pompieri sau să vadă îndeaproape tehnica de intervenţie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close