publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

MAINE se DESCHIDE magazinul KAUFLAND de la Dej | Vezi poze din interior – FOTO

Dupa ani de asteptare, Kaufland deschide maine la ora 7:30 primul hipermarket din municipiul Dej și ajunge, în acest fel, la o rețea de 131 de magazine în întreaga țară. Pentru a ajunge la noul magazin, incepând de mâine, 21 mai, dejenii pot folosi următoarele linii de transport în comun:  LINIA 3: Ocna Dej – Spital – Gară – Kaufland  sau Linia 6: Dealul Florilor- UM- Kaufland.

Având o suprafață de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătrați, magazinul se află în municipiul Dej pe Str. Vîlcele Nr. 2B și pune la dispoziția clienților o parcare extinsă de 249 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 6 pentru părinți) și care este dotată și cu 24 de rastele pentru biciclete.

Noul Kaufland îi așteaptă pe locuitorii din Dej cu un sortiment extins de produse alimentare și non-alimentare, la prețuri reduse, la raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de pește proaspăt, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Pentru cumpărături rapide și un timp mai scurt dedicat aprovizionării, magazinul dispune de 9 case de marcat standard și de alte 6 express tip self-service.

Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00. 

Dejenii pot ajunge la Kaufland cu Autobuzul nr. 3 care pleaca din Ocna Dej. Primul autobuz pornește la ora 08.05 pe ruta Ocna- Spital- Kaufland, cu toate statiile intermediare și va circula din ora în ora. Autobuzul nr 6 – Dealul Florilor – UM – ACR- Kaufland. Primul autobuz porneste la ora 7:40 din stația Dealul Florilor și va circula din ora în ora.

În plus, pentru cei care își doresc să achiziționeze meniuri cu preparate calde, acestea sunt disponibile la punctul Grill din cadrul hipemarket-ului. Mai mult, în galeria comercială a magazinului, clienții au acces la o gamă largă de servicii: farmacie, produse naturiste, Food Court, servicii de telefonie mobilă, centru de copiere chei și schimb valutar.

Odată cu inaugurarea, magazinul își așteaptă clienții cu reduceri semnificative de preț la articolele din promoție.

Magazinul încurajează sustenabilitatea, astfel că pune la dispoziție și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), amplasat la intrarea în magazin, iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

În plus, din grijă pentru clienți și angajați, magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane; 
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;

 „Prin inaugurarea acestui magazin, suntem mai aproape de toți locuitorii din Dej, ca ei să poată avea acces la toate produsele de mare necesitate din Kaufland, fără să se deplaseze pe distanțe mari, dat fiind contextul actual. Ne bucurăm că astfel facem încă un pas în județul Cluj, printr-o deschidere pe care am pregătit-o cu cea mai mare responsabilitate și cu toate măsurile de siguranță aplicate, așa cum i-am obișnuit deja pe clienții din toată țara”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al patrulea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune. 

“Astăzi este o zi importantă pentru comunitatea dejeană, o zi în care putem spune că dorința dejenilor, deschiderea unui hipermarket Kaufland la Dej, s-a îndeplinit iar dejenii vor putea de mâine să se bucure de noul magazin. A fost o dorință pentru care am oferit întregul sprijin în a se materializa, deoarece dorințele dejenilor au fost și sunt o prioritate pentru mine. Pe acest considerent, investitorii de bună credință, care aduc un plus valoare și beneficii comunității noastre, au avut și vor avea sprijinul administrației locale. Un astfel de investitor  este Kaufland România, care a finalizat această frumoasă investiție în municipiul nostru, ce oferă cetățenilor din Dej și din zonele limitrofe, o gamă largă de produse și un număr important de locuri de muncă. Proiectul de la Dej a fost o provocare și mulțumesc pentru întreaga implicare, conducerii Kaufland, constructorului, proiectantului și tuturor celor care au contribuit la finalizarea lui, un proiect care se va dezvolta în continuare și va deveni un centru comercial  important al municipiului” a declarat primarul Costan Morar.

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Nu spuneti de mijloacele de transport in comun ,cei din cartierul DEALUL FLORILOR trebuie să schimbe 2 autobuze că să ajungă acolo ,sau să meargă pe jos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close