Din Oras

Maine se deschide magazinul LIDL de la Dej

Lidl România continuă investițiile pe plan local si inaugureaza maine noul magazin de la Dej. Pe langa locurile normale de parcare, magazinul dispune si de  o stație de încărcare pentru automobilele electrice. De asemenea, in vecinatatea magazinului din Dej, se va deschide si noua piata agro-alimentara de pe Dealul Florilor, fiind o conditie pusa de autoritatile locale atunci cand au concesionat terenul respectiv catre LIDL.

Noul magazin din Dej este situat pe Strada Crângului, Nr. 23 A, avand o suprafata de peste 1.300 m² si 120 de locuri de parcare. Odata cu deschiderea magazinului de la Dej, Lidl a infiintat aproximativ 20 de locuri de munca.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la rând să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, in noul magazin de la Dej se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. astazi am fost la Lidl Dej si am cumparat o punga de seminte pentru Razvan Borostean care castiga din Elrond

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close