ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Maine se inaugureaza bazinul didactic de inot | VEZI fiecare detaliu din interior – VIDEO

Dupa aproape patru ani de lucrari, dejenii vor avea, in sfarsit, un bazin de inot acoperit. Maine de la ora 13 are loc inaugurarea Bazinului didactic, construit in vecinatatea fostului strand de pe strada Nicolae Titulescu. Toata lucrarea a costat aproximativ 7 milioane de lei, iar banii au provenit de la Compania Nationala de Investitii, Primaria Dej punand la dispozitie doar terenul.

Constructia bazinului a inceput in luna noiembrie 2017 si chiar daca lucrarile au fost putin intarziate, dar finalizate in urma cu cateva luni, restrictiile impuse de pandemie nu au permis deschiderea acestuia. Noul bazin de inot are o lungime de 25 de metri si o latime de 12,5 metri, fiind impartit in cinci culoare de inot pentru sportivi. Adancimea acestuia este variabila, intre 1,2 metri, ajungand pana la 1,8 metri.

Complexul este construit pe doua nivele, astfel ca la parter au fost amenajate vestiarele, dusurile, grupurile sanitare si receptia, iar la etaj este bazinul propriu zis si cabinetul de prim-ajutor. Fiind dotat cu un lift special, accesul la bazin este extrem de usor si pentru persoanele aflate in scaun cu rotile.

Destinatia principala a bazinului de inot este cea didactica, astfel ca intre orele 8-15, elevii scolilor din Dej il vor putea folosi gratuit la orele de sport, iar dupa ora 15 si in weekend vor avea acces toti cei care vor sa faca miscare in apa.

Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei, dar copiii si elevii cu instructor vor plati doar 10 lei. Un abonament lunar, cu 15 intrari, costa 150 lei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close