publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Manele la maximum in toiul noptii, in centrul Dejului | “Politia mi-a zis sa dorm cu geamul inchis” – VIDEO

Locuitorii din zona centrala a Dejului spun ca fac nopti albe din cauza clientilor unui local de acolo. Mai exact, oamenii spun ca noapte de noapte sunt nevoiti sa indure galagia, muzica data la maximum si tipetele celor care beau pe tarasa la Gilaura, pana spre orele diminetii.

Mai mult decat atat, un locuitor din zona spune ca a sunat la 112, iar politistii i-ar fi spus sa doarma cu ferestrele inchise pentru a nu mai auzi muzica de peste drum.

Ultima oara s-a intamplat chiar azi noapte, atunci cand in jurul orei 2, manelele inca rasunau dintr-o boxa de pe terasa. Pe langa ritmurile muzicale, somnul locuitorilor din zona a fost tulburat de tipetele clientilor, aflati sub influenta bauturilor alcoolice. Satul de aceasta situatie, care conform celor de acolo, tine de mai multi ani, unul dintre locatari s-a decis sa filmeze si a trimis imaginile primariei, insa, inca nu a primit un raspuns.

“Doresc să vă prezint acest videoclip filmat noaptea la ora 1.30,  dar acest fenomen există de 30 de ani,  noapte de noapte,  în centrul Dejului,  la Gilaura ….îl invit pe domnul primar dar si pe patronul de la Gilaura la o horă și după – la somn dacă vor putea dormi”, a scris cel care a filmat azi noapte petrecaretii din centrul Dejului.

Si azi noapte a fost sesizata politia, insa oamenii legii nu au aplicat nicio sanctiune.

“In urma sesizarii, la fata locului s-a deplasat o patrula de politie pentru a verificarea aspectelor sesizate si luarea masurilor care se impun. După ce au ajuns polițiștii, activitatea care perturba ordinea publica a incetat”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politiei al judetului Cluj.

Tot reprezentantii IPJ Cluj spun ca au fost dispuse si verificari pentru a se stabili modul in care politistii au gestionat azi noapte situatia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close