publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSculturaDin Oras

“Marsul pentru viata” de la Dej, i-a scos pe dejeni din case – VIDEO

Astazi a avut loc in Dej “Marsul pentru viata”, manifestare organizata de Asociatia Stanca in parteneriat cu Primaria Dej. Evenimentul s-a desfasurat in acelasi timp in 130 de orase din Romania si Republica Moldova, iar scopul acestuia a fost de constientizare a dreptului la viata a fiintelor umane, indiferent de varsta, referindu-se aici in special la avorturi, dar si de sustinere a familiei traditionale si a valorilor acesteia.

La ora 11, in Piata Bobalna din Dej s-au adunat sute de persoane, iar evenimentul a debutat cu rostirea rugaciunii “Tatal Nostru”, intonarae Imnului de Stat, dupa care au tinut discursuri reprezentantii tuturor confesiunilor religioase din Dej, dar si primarul Costan Morar. Pe scena din Piata Bobalna a urcat si Anda Dimitriu care a cantat melodia “Pentru totdeauna”, dupa care participantii au pornit intr-un mars pe strazile orasului, insotiti de jandarmi si politisti.

 

Articole Similare

5 Comentarii

  1. Romanika e un stat laic unde religia nu trebuie sa dicteze societatii nimic si nici cum sa ii oranduiasca viata unei famili. Avortul e o chestiune personala unde religia nu are ce cauta. Religia indobitoceste dar fiind an electoral primarul pesedist a facut si el niscaivai propaganda electorala cu prostimea spalata pe creier.

  2. Foarte frumos, bravo organizatorilor, avem nevoie de mai multe actiuni ca aceasta pentru ca oamenii sa realizeze darul pe care l-am primit, viata, sa pretuiasca cu adevarat lucrurile care conteaza.

  3. TONI rămâi la balastieră, nu nu ai nevoie de cineva care să te îndobitocească, dacă aşa pui problema. Nu e vina ta că te-ai născut aşa!

  4. @Cristian taran dejean….articolul e preluat din presa centrala unde postez mai frecvent decat aici. Majoritatea postarilor sunt negative la adresa initiativei. Insa in zona talibana ortodoxa Ghiej, indobitocita de religie, sunt si specimene ca tine din rasa homo prostodoxus indobitocitus. Mioritica e tara laica si nu ortodoxa sau islamica. Si asa trebuie sa ramana. Religia trebuie sa stea departe de scoala si de viata personala sau de familie. Nu ne intoarcem in Evul Mediu pentru ca asa vor niste politruci si o armata de satane in sutane. Avem mai multe biserici si popi pe cap de locuitor decat spitale si medici. Tara de iobagi prosti!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close