Din OrasMarketing (P)

Marți se lansează APPETITO si in Dej | Comanzi de la localurile din oras, direct din aplicatie

Maine se lanseaza si la Dej “APPETITO”, o aplicatie precum cele care functioneaza deja in marile orase, prin care aveti posibilitatea de a comanda la domiciliu, direct din aplicatie, mancare de la restaurantele din oras. “Appetito” functioneaza deja cu succes in Turda, Campia Turzii si Medias, iar acum vine si in sprijinul dejenilor care vor sa comande mancare online.

Principalul obiectiv al aplicației APPETITO este să vă ofere posibilitatea utilizării unui serviciu de comenzi online de mâncare, prin care să aveți acces la produsele partenerilor noștri economisind timp în procesul de căutare a meniului dorit și de plasare și recepționare a comenzii. Bucurați-vă de meniul nostru descărcând aplicația acum!, spun reprezentantii Appetito

In aplicatia Appetito beneficiezi de:

  • Posibilitatea plasării unei comenzi în câțiva pași rapizi și ușori din meniul nostru;
  • Meniu diversificat;
  • Livrarea comenzii tale până la ușă;
  • Filtre care să ușureze plasarea unei comenzi;
  • Opțiunea de pick-up – ridicarea personală a comenzii din restaurant.

Aplicația poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din Apple Store.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.appetito

Apple Store: https://apps.apple.com/ro/app/appetito-romania/id1526892393

Cum funcționează? Extrem de simplu!

După descărcarea aplicației, va trebui să vă creați un cont prin introducerea numelui, adresei de e-mail și a numărului de telefon, dar aveti si posibilitatea de a va conecta direct cu Facebook. Mai apoi, puteti comanda mancarea dorita.

Pentru acest lucru, trebuie să alegi restaurantul și produsele pe care vrei să le comanzi, să le adaugi în coș și să treci adresa unde urmează să fie livrată comanda.

Pentru moment, in aplicație veți gasi ofertele de la Picasso, Calipso Bistro, LaQuattro, Lemnul Verde, FastFood Siriani, Pizza Plaza, Red Wine Bistro, dar lista va fi permanent actualizata.

Descărcarea aplicației este gratuită.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close