publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)Din OrasEveniment

Masuri impotriva COVID-19 la Dej | Piata agroalimentara si cresa se INCHID

Evenimentele in spatii inchise care implica participarea a mai mult de 100 de persoane, RESTRICTIONATE

Masuri impotriva raspandirii infectiei cu COVID-19 au fost anuntate astazi si la Dej. In urma intalnirii membrilor Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta s-a decis inchiderea cresei din structura primariei in perioada 11.03-22.03 precum si a pietei agroalimentare, pana la finalul lunii martie, insa daca situatia se va impune, aceasta masura ar putea fi prelungita.

Activitatile de orice fel, inclusiv cele religioase, care implica participarea unui numar mai mare de 100 de persoane, in spatii inchise, vor fi restrictionate pana la finalul lunii martie.

De asemenea s-a instituit masura dezinfectarii zilnice a mijloacelor de transport in comun si dotarea autobuzelor cu dozatoare de dezifectant.

Tot ca masura de preventie, la intrarile in oras vor fi instituite filtre ale politiei care vor insoti persoanele sosite din Italia la domiciliu in scopul izolarii.

Totodata a fost suspendata activitatea centrului de zi pentru varstnici din cadrul Primariei Municipiului Dej cu excepția serviciilor la domiciliu și inchiderea casei pensionarilor din cartierul Dealul Florilor, pana in data de 31.03.2020

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Dej se va mai intruni si in perioada următoare ori de cate ori situația o va impune.

Pana in acest moment, in Dej, NU a fost confirmat niciun caz de imbolnavire cu COVID-19

Articole Similare

Un Comentariu

  1. dictatura alimentara, financiara si medicala. cum sa inchizi sursele de hrana ale populatiei? sunteti idioti utili sau v-a prostit un virus de gripa? oamenii nu se pot baza doar pe supermarket-uri care vor intra in faliment curand. rafturile sunt goale. daca vreti anarhie si razboi civil in curand go for it, Sau poate asta vrea, anarhie si razboi civil pentru instaurarea dictaturii din care am plecat 1989. RUSINE TRADATORI DE NEAM SI TARA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close