publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)

Masurile anuntate aseara fac din nou cozi la magazine | Cele alimentare RĂMÂN DESCHISE – VIDEO

Noile masuri anuntate aseara pentru combaterea extinderii infectarilor cu COVID-19, masuri care inchid temporar si centrele comerciale mari,  i-au facut pe unii romani sa se aseze din nou la coada la usile magazinelor pentru a-si face noi provizii. Magazinele alimentare raman insa deschise in continuare, la fel si farmaciile sau cele de hrana pentru animale.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat aseara noile masuri luate in perioada starii de urgenta pentru combaterea infectarilor cu COVID-19, printre care si suspendarea temporara a activitatii de vanzare in marile centre comerciale, cum ar fi mallurile.

“Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie” se arata in Ordonanta militara care intra in vigoare astazi la ora 22.

Astfel, in aceasta dimineata la prima ora, la usile marilor supermarketuri din Cluj-Napoca, randurile de oameni se intindeau pe zeci de metri pentru ca accesul in magazin se face doar in grupuri mici, de maximul 50 de clienti.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close