publicitate
publicitate
publicitate
 
sport

Medalii de argint si bronz obtinute de sportivii clubului Budokan Ryu, la Campionatul National de Karate WUKF

Sportivii de la clubul Budokan Ryu s-au intors acasa cu trei medalii de argint si trei de bronz, de la Campionatul National de Karate WUKF pentru cadeti, juniori si seniori. Panescu Dorin momentan transferat la CS Politehnica Cluj, pe perioada studiilor, a reusit performanta de a obtine titlul de Campion National la categoria de Kumite Echipe masculin seniori.

Competitia s-a desfasurat in weekend-ul 18-19 mai, la Targoviste, unde Clubul Sportiv Budokan Ryu s-a prezentat cu un lot de 8 sportivi, care au participat la probele de kumite, atat individual cat si pe echipe. Performanta sportivilor a fost la inaltime iar rezultatele bune nu au incetat sa apara. Vadean Catalin si Campan Dan au obtinut cate o medalie de argint la kumite individual (13 ani), in vreme ce Panescu Alexandru, Costea Alexia si Ciceovean Luca, au luat cate o medalie de bronz. La proba pe echipe sportivii Ciceovean Luca, Cimpan Dan, Vadean Catalin si Varan Darius au obtinut titlul de vicecampioni nationali.

O evolutie foarte buna au avut-o si sportivele Pop Iulia si Man Denisa, reusind sa ajunga pana in optimile clasamentului.

Rezultatele obtinute pentru aceasta etapa de pregatire sunt imbucuratoare, intrucat miza cea mare o reprezinta Campionatul Mondial de Karate WUKF, care va avea loc la finalul lunii iunie, la Bratislava.

Comptetitia a fost orgaizata de catre Federatia Romana de Karate WUKF, fiind prezenti 388 de sportivi din 54 de cluburi afiliate din tara.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close