ads
publicitate
 
Din Oras

Medicii de la Policlinica CFR: “Fara locuri de parcare, cărăm baxuri de medicamente in spate”

Lipsa locurilor de parcare dar mai ales lipsa marcajelor de pe unele strazi din Dej ii afecteaza nu doar pe soferi, ci si pe angajatii care isi desfasoara activitatea in cladirile din zona centrala a orasului. Este si cazul personalului medical care lucreaza la Policlinica CFR din Dej, de pe strada 1 Mai.

Unitatea sanitara nu are locuri de parcare publice in apropierea cladirii, dar exista posibilitatea ca macar masinile care aprovizioneaza cabinetele medicale cu medicamente sau echipamente sa intre in curtea policlinicii. Exista posibilitatea, dar spun medicii de acolo, nu se poate aplica, pentru ca, in fata policlinicii este amenajata statia de TAXI, fara a fi insa si marcate sau delimitate locurile in care taximetrele ar trebui sa parcheze. In lipsa marcajelor, masinile care isi asteapta clientii sunt parcate dintr-un colt in altul al intersectiei, pe toata lungimea strazii respective, inclusiv in fata portii de acces in curtea policlinicii.

“Am facut nenumarate sesizari la primarie prin care le-am cerut celor de acolo sa refaca marcajele cu locurile in care masinile pot parca in dreptul policlinicii CFR, dar au trecut luni de zile si nimeni nu a facut nimic. Noi aproape zilnic suntem nevoiti sa caram pe brate baxuri intregi cu medicamente de la zeci sau sute de metri distanta, in functie de locurile in care pot opri autoutilitarele care ne aprovizioneaza. Ideal ar fi sa avem in fata policlinicii macar un loc de parcare destinat, dar ne multumim si cu un marcaj pe asfalt care sa interzica oprirea in fata portii”, ne-au transmis medicii de la Policlinica CFR.

Contactat de Dejeanul.ro, primarul Morar Costan a declarat ca fiind statie de TAXI, nu poate amenaja un loc de parcare destinat doar policlinicii, dar ca zilele urmatoare angajatii SADP vor interveni pentru a reface marcajele inexistente in acest moment.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close