publicitate
publicitate
publicitate
 
Social si Cultura

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

Astăzi 23 aprilie, sărbătorim Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă.

În aceste momente se cuvine să ne amintim cu recunoştinţă şi să cinstim memoria militarilor, din această structură, care şi-au dat viaţa pentru libertatea și independența României și să adresăm sincere omagii tuturor militarilor, din Garnizoana Dej, care au slujit și slujesc cu demnitate țara.

Această zi importantă îmi oferă plăcutul prilej de a-i saluta cu profund respect şi de a le transmite aprecierea şi respectul pentru tot ceea ce reprezintă pentru ţară şi municipiul Dej, pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor pe plan naţional şi internaţional și  implicarea în  momentele importante ale oraşului nostru. 

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, care este celebrată astăzi în centrul municipiului,  felicit militarii dejeni pentru dăruirea, curajul și spiritul de sacrificiu dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate, le transmit lor și familiilor lor, un sincer „ La mulți ani”, sănătate, bucurii și multe realizări profesionale.” a transmis primarul Morar Costan.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Ar trebui gasita o alta locatie, pentru diferitele evenimente ce se organizeaza in prezent in centrul Dejului. Se inchide circulatia in centru si se blocheaza tot, e foarte greu sa circuli in Dej in mod normal, datorita aglomeratiei ce sa mai spun cand inchideti centrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close