ads
publicitate
 
BREAKING NEWSSocial si Cultura

“Mickey Bucatarul” | Mickey si Minnie vin la Dej intr-un spectacol muzical de mascote si personaje

Mickey si prietenii sai vin la DEJ !Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii. Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit. Evenimentul va avea loc vineri, 12 aprilie, de la ora 18:30 la Centrul Cultural Arta din Dej.

Alaturi de cele mai indragite personaje, cei prezenti vor  invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite. 

Misterul spectacolului va fi amplificat prin prezenta unui invitat surpriza –  Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.

Organizatorii promit ca adunat  ingredientele necesare unei petreceri reusite si lanseaza invitatia catre toata familia pentru a li se alatura distractiei. 

Durata spectacolului va fi de 50 de minute. Evenimentul se adreseaza prescolarilor cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani, dar si scolarilor, cu varsta intre 8 si 10 ani.

Pretul biletelor este urmatorul:

  • VIP:  39 lei ( este inclusa in pret cartea cu autografe Mickey si Minnie dar si  intalnirea cu personajele pe scena – la sfarsitul spectacolului).
  • Acces general ( celelalte randuri ) de la randul 4 pana la ultimul rand – pret copii – 15 lei/ , pret adulti 25 lei. 

Biletele se gasesc online pe site-ul EVENTBOOK (CLICK AICI pentru a comanda) ,  la casa de bilete a Centrului Cultural Arta sau, in limita disponibilitatii, inainte de spectacol. Organizatorii recomanda achizitionarea biletelor online sau in cursul zilei de astazi, de la casa de bilete, pentru a evita aglomeratia inainte de spectacol.

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. 

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close