publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Minerii de la Dej, blocati in continuare in mina | IMAGINI EXCLUSIVE DIN SUBTERAN – VIDEO

Greva de la Salina Ocna Dej continua, dupa ce revendicarile angajatilor nu au fost solutionate de conducerea Salrom. In momentul de fata sunt aproximativ 100 de mineri de pe cele toate trei schimburi, care inca de ieri au intrat in subteran si nu au mai iesit. Angajatii spun ca vor reveni la suprafata abia atunci cand problema le va fi rezolvata.

Protestul spontan a izbucnit in urma cu 8 zile, atunci cand schimbul 1 care urma sa intre la munca a refuzat sa lucreze, pe motiv ca cei din conducerea SALROM au luat decizia de a nu le mai acorda angajatilor tichetele de vacanta pe anul 2019. Ulterior, si angajatii celorlalte schimburi s-au alaturat protestelor, iar de o saptamana, nu se mai extrage si nu se mai incarca sare deloc. Reprezentantii minerilor au avut o intalnire chiar si cu premierul de atunci, Viorica Dancila, care, desi a promis ca va rezolva problema, nu a facut-o. Sambata, la Dej, a sosit presedintele Consiliului de Administratie SALROM, insa cum in urma discutiilor nu s-a ajuns la niciun consens, minerii au luat decizia de a se bloca in subteran pana atunci cand cererile lor vor fi solutionate.

Gestul minerilor de a se bloca in subteran este unul destul de riscant, avand in vedere ca nu este recomandat sa isi petreaca in mina mai mult de sase ore pe zi.

Aseara, acestia urmau sa primeasca vesti de la Bucuresti, acolo unde s-a intalnit consiliul de administratie, insa cum nimeni nu i-a contactat, protestul continua.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Greva inceteaza de azi ora 16 intrucit directorul Moldovan Ovidiu a demisionat din PSD si s-a inscris la PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close