casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateDin Oras

Ministrul sanatatii, vizita neasteptata, in toiul noptii, la spitalul din Dej

Ministrul sănătății Sorina Pintea a fost vineri într-un control inopinat la Spitalul Municipal Dej. Ministrul a fost mulțumit de ceea ce a găsit la unitatea spitalicească dejeană, potrivit declarației acestuia”Spitalul din Dej, o surpriză foarte plăcută la compartimentul de terapie intensivă. Dotat, aranjat, toată medicația necesară prezentă acolo”.

Aceasta nu este prima vizită pe care ministrul Sorina Pintea o face la spitalul dejean.

”Doamna ministru a vizitat spitalul nostru vineri, în jurul orei 21:00. A intrat la Compartimentul Primiri Urgențe și Terapie Intensivă, verificând curățenia, materialele sanitare precum și medicamentele. Vizita a fost una inopinată. Este a doua vizită de acest gen în mai puțin de o jumătate de an, ceea ce este foarte bine. Și de această dată doamna ministru a fost foarte mulțumită de situația găsită în spitalul nostru, de investițiile care s-au făcut. Drept dovadă ne-a transmis că vom avea parte de sprijinul domniei sale în obținerea de finanțare de la minister.”, a precizat managerul Spitalul Municipal Dej, dr. Mihai Pandrea.

”Mă bucur ca întregul nostru efort de avea un spital modern și dotat este recunoscut. Sunt investiții care s-au realizat atât prin modernizarea secțiilor spitalului cât și prin achiziționare de aparatura și dotări necesare asigurării unor condiții moderne în spitalul nostru. Dacă aparatul radiologic, aparatul de respirație artificială pentru nou născuți, computerul tomograf, mamograful, stația de sterilizare, modernizarea și dotarea ambulatoriului, a unității de primiri urgențe sunt investiții deja realizate, vizibile la spitalul dejean, vom continua să investim și anul acesta în modernizarea și dotarea lui, astfel încât să putem oferi condiții moderne de tratament în întreg spitalul în care peste 60000 de pacienți au beneficiat de investigații medicale și/sau tratament. Scopul nostru comun, al administrației, al meu ca primar, al conducerii spitalului și al personalului medical este acela de a crește calitatea actului medical și de a oferi condiții moderne tuturor celor care trec pragul Spitalului Municipal Dej.”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. nu imi place sa comentez dar nu ma pot abtine dar cred ca cei de la ministru sanatatii sau facut ca nu vede nimic sau cel putin trebuie sa fi sub influenta stupefiantelor sa nu vezi realitatea sau poate e adevarat la noi mizeria e o normalitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close