publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateDin ZonaEveniment

Minor inecat in lacul unei balastiere | A fost gasit dupa 7 ore de cautari – VIDEO

Sfarsit tragic pentru un minor in varsta de 16 ani, care a mers la scaldat, impreuna cu tatal lui si un prieten, pe lacul format in zona unei foste balastiere din Almasu, judetul Salaj. Tanarul si-a urmat prietenul in apa, insa nu stia sa inoate. Pentru ca apa era extrem de adanca, peste 7 metri, baiatul nu a mai avut nicio sansa.

La scurt timp au fost chemati in ajutori pompierii din Sanmihaiu Almasului, dar si scafandri din Bihor, care au demarat o ampla operatiune de cautare. Timp de sapte ore, salvatorii au cautat neintrerupt trupul adolescentului in varsta de 16 ani. Pentru ca se lasase intunericul, in zona a fost dus si un container de cautare-salvare de la ISU, care sa ilumineze locul. In cele din urma, in jurul orei 2 au reusit sa gaseasca in adancuri trupul fara viata al baiatului.

Conform zalau24.ro baiatul este din localitatea Fildu de Sus, insa ieri dupa-masa, si-a rugat tatal sa il duca la scaldat impreuna cu un prieten pe lacul de la fosta balastiera din Almasu. Doar prietenul lui stia sa inoate, si odata ajunsi acolo, acesta s-a aruncat in lac, dar fara sa stie ca apa este extrem de adanca, de aproximativ 7-8 metri, adolescentul de 16 ani l-a urmat. In scurt timp, baiatul s-a scufundat sub apa si nu a mai iesit. Tatal lui a incercat sa il salveze, insa nici el nu stia sa inoate, fiind la un pas de a se ineca.

Oamenii din zona spun ca locul este extrem de periculos, pentru ca nu este ingradit si nu sunt panouri de atentionare ca scaldatul este interzis sau ca apa este extrem de adanca.

Mama baiatului este plecata la munca in Germania, insa urmeaza sa vina acasa pentru a-si ingropa fiul.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close