publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Minora din Dej, obligata sa faca sex cu concubinul mamei si un prieten al acestuia

Caz tulburator la Dej. O minora in varsta de 14 ani ar fi fost constransa in repetate randuri sa intretina relaxii sexuale cu concubinul mamei sale, un barbat cu 30 de ani mai in varsta. Mai mult, exista suspiciuni ca de mai multe ori, barbatul si-ar fi chemat si un prieten sa profite de minora. Cum a aflat de cele intamplate, mama fetei a mers direct la politie, iar cei doi au fost retinuti.

Politistii spun ca au fost sesizati de mama fetei in varsta de 14 ani. Aceasta le-a relatat oamenilor legii ca iubitul ei ar fi obligat-o pe fiica ei sa intretina cu el relatii sexuale, in repetate randuri. De asemenea, exista banuiala ca de cateva ori, la oribilele fapte ar fi participat si un prieten al barbatului in varsta de 20 de ani. Urmeaza ca politistii sa stabileasca cu exactitate perioada in care s-ar fi produs faptele si de cate ori a fost abuzata minora.

Pana atunci insa, cei doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Dej, pentru a se dispune alte masuri preventive.

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close