publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Mintiu Gherlii a intrat de astazi in carantina | Localitatea poate fi tranzitata, dar fara oprire – VIDEO

De azi noapte de la ora 00 localitatea Mintiu Gherlii din judetul Cluj a intrat in carantina, dupa ce numarul de cazuri a crescut semnificativ in ultimele doua saptamani. Vorbim despre o rata a incidentei de peste 10 la 1000 de locuitori, astfel ca timp de 14 zile, localitatea a fost inchisa.

Inca de azi noapte au fost instalate filtre la intrarile si iesirile din localitate, sunt verificate toate persoanele care trec pe acolo, pentru ca oamenii nu pot parasi localitatea fara un motiv justificat. Daca in restul tarii este nevoie de o declaratie pe propria raspundere abia dupa ora 23, aici, in localitatile carantinate, orice deplasare, de la orice ora, chiar si in interiorul zonei carantinate va putea fi facuta doar cu o astel de declaratie.

Si nu este singura localitate pentru care s-a cerut aceast lucru. Este doar o chestiune de ore pana cand municipiul Baia Mare va intra in carantina, pentru ca si acolo, rata de incidenta a depasit 6 cazuri la 1000 de locuitori. CJSMU Maramures a cerut acest lucru si acum se asteapta doar o semnatura de la Bucuresti.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close