aeroport cluj

alexander internatinoal
BREAKING NEWSDin Zona

Moarte suspecta la Cluj | Fosta sotie a presedintelui Consiliului Judetean, gasita moarta in casa – VIDEO

Ancheta dificila la Cluj-Napoca, dupa ce fosta sotie a presedintelui Consiliului Judetean Cluj a fost gasita fara suflare in casa. Politistii iau acum in calcul mai multe variante, dar cauza decesului va putea fi stabilita abia in urma necropsiei, deoarece la prima evaluare a cadavrului nu au fost gasite urme de violenta sau alte indicii. Camelia Tise avea 47 de ani. 

Alarma s-a dat in aceasta dimineata putin dupa ora 8, cand menajera care urma sa ii faca curatenie in apartament a gasit-o fara suflare. A sunat la 112, iar la cladirea unde avea apartamentul la etajul 12, dar la parterul careia avea si biroul notarial, s-au deplasat politistii si medicii de pe ambulanta. Cei din urma nu au mai putut face nimic pentru ca era deja decedata de cateva ore, cel mai probabil din cursul noptii.

Criminalistii au ramas in apartament cateva ore bune si au cautat indicii care sa ii ajute sa reconstituie ultimele ore din viata femeii, mai ales ca nu era cunoscuta cu prolbleme de sanatate grave. 

Camelia Tise locuia la etajul 12 al unei cladiri de birouri si apartamente,  dupa ce in 2018 a divortat de presedintele Consiliului Judetean Cluj. Au impreuna un baiat de 13 ani, care in urma divortului i-a fost incredintat de instanta tatalui.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button