publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

Modernizarea celor 23 de strazi din Dej a inceput in forta – VIDEO

Proiectul implementat pe fonduri europene care prevede modernizarea a 23 de strazi din Dej a inceput in forta. Astfel, lucrarile de reabilitare au demarat pe doua coridoare, coridorul 4: Teilor, Ciceului, Simion Barnutiu, Petru Maior si Iosef Atilla, si cordidorul 7, strazile Grivitei, Ion Creanga, I.L.Caragiale, Gheorghe Baritiu si Traian.

În prezent se intervine pe străzile Griviței și Ion Creangă și Teilor, Ciceului și Iosef Attila, iar începând de săptămâna viitoare se vor demara lucrările pe strada Nicolae Titulescu și Liviu Rebreanu.

Proiectul vizează modernizarea a 23 de străzi din municipiu pe o lungime de 26 km și are termen de finalizare luna decembrie a anului 2015.

 „ Așa cum am promis, pentru că știu utilitatea acestui proiect și termenul scurt de implementare al lui, după stabilirea câștigătorului am făcut toate demersurile pentru urgentarea tuturor procedurilor necesare începerii lucrărilor. În acest sens după semnarea contractului cu firma câștigătoare în data de 30 septembrie, în 2 octombrie am convocat deținătorii de utilități, diriginții de șantier, proiectantul și constructorul, în vederea predării amplasamentelor, respectiv străzilor. În data de 3 octombrie s-a emis ordinul de începere a lucrărilor, lucrări care au și început în data de 4 octombrie. Așa cum am afirmat, din cele 7 coridoare am demarat in prima fază intervențiile pe coridoarele 4 și 7 iar în prezent se lucrează pe străzile:

            – Teilor, Ciceului și Iosef Attila-coridor 4

            – Griviței și Ion Creangă –coridor 7

            În cadrul lucrărilor pe străzile Griviței și Ion Creangă , s-au făcut escavări și se lucrează la rigolele carosabile de colectare a apelor pluviale, pe străzile Teilor, Ciceului și Iosef Attila, pozarea conductei de colectare a apelor pluviale, iar pe strada Teilor s-a finalizat escavarea și a început realizarea fundației drumului.

            Lucrări similare se vor desfășura în continuare pe străzile:

           – Simion Bărnuţiu, Petru Maior- coridorul 4

            – I.L.Caragiale, Gh.Bariţiu, Traian – coridorul 7

            Începând de săptămâna viitoare este programata demararea lucrărilor pe strada Nicolae Titulescu din coridorul 2 și Liviu Rebreanu coridorul 5.

            Proiectul este unul amplu și deosebit de complex de aceea implementarea lui pe fiecare stradă, necesită corelarea cu realitățile din teren, aspecte care le studiez împreună cu toți cei implicați , la vizitele în zonele în care se lucrează, tocmai pentru a adapta lucrările la necesitățile fiecărei zone.

            Realizarea acestui mare proiect este responsabilitatea mea de aceea așa cum m-am implicat în demararea, finanțarea, aprobarea și semnarea proiectului, mă implic personal și pe parcursul implementării lui, până la finalul lucrărilor”, a declarat Morar Costan.

VIDEO: Biroul de Presa al Primariei Dej

Articole Similare

7 Comentarii

 1. Din coridorul 2 face parte si swtr. SOMCUTULUI sau numai N. Titulescu ca nu mai intelegem exact ?

 2. Sa le para bine celor din Dej ca au un asa primar sa veniti sa vedeti in Gherla ca primarul este in vacanta continua iar in oras nu se intimpla nimic o indeferenta de nedescris sinepasare

 3. S-au inceput lucrarile in forta si fara cap ca de obicei. Strada Teileor este inchisa de 2 saptamani, dar ei deschid in continuare alte santiere.
  Pe Ciceului nu se lucreaza de cateva zile dar santul nu s-a astupat decat pe jumatate.
  Acuma incep si pe Simion Barnutiu. Practic vom circula cu elicopterul.
  E foarte bine ca se fac lucrarile, le asteptam de ani de zile. Dar lipsa de bun simt a firmelor executante si lipsa de interes a Primariei fata de cetateni este incredibila. De ce nu fac un plan clar ? De ce nu informeaza oamenii afectati de lucrari ? De ce nu incearca sa reduca la minim disconfortul ? Ca ii doare undeva. De ce Primaria nu pune pe cineva sa urmareasca ce se intampla pe teren si sa apere interesele cetatenilor ???
  Poate realizeaza cineva un articol si pe tema asta nu doar ode marilor conducatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close