publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

Morar Costan dupa alegeri: “Continuăm să construim Dejul pe care cu toții ni-l dorim…”

Dupa scorul zdrobitor, dar previzibil, obtinut de Morar Costan la Alegerile Locale din acest an, fostul si actualul edil al orasului le-a transmis dejenilor un mesaj de multumire pentru increderea pe care i-au acordat-o pentru inca patru ani. Morar Costan a obtinut peste 50% din voturile celor care s-au prezentat la urne, de aproape PATRU ori mai mult decat urmatoarea clasata, reprezentanta USR-ului. 

“Realegerea mea pentru al patrulea mandat în funcţia de primar al municipiului Dej, reprezintă o mare onoare, o bucurie și totodată o mare responsabilitate.  În calitate de primar în funcţie şi candidat PNL la Primăria Dej, am ales să acord încredere și să mă alătur unei noi echipe, cu oameni profesionişti, susținători ai proiectelor de dezvoltare ale Dejului. Împreună cu această echipă, căreia îi mulțumesc pentru sprijin, am obţinut un rezultat bun, atât pentru Consiliul Local Dej, cât și pentru președinte și consilieri ai Consiliului Județean Cluj.

Acest moment de bucurie pentru mine vreau să îl împărtășesc cu dumneavoastră, dragi dejeni, să vă mulţumesc și să vă transmit respectul meu, tuturor. 

Vă mulţumesc pentru că încă o dată mi-aţi acordat încrederea dumneavoastră. Pentru mine înseamnă încredere în tot ceea ce am făcut pentru Dej împreună, înseamnă motivația și obligația de a face tot ceea ce depinde de mine pentru a continua să construim comunitatea și orașul.

Avându-vă alături, am făcut lucruri frumoase și importante pentru municipiul nostru şi le vom continua împreună. 

Voi fi aici pentru a vă asculta problemele, doleanțele și voi face tot ce este posibil ca dorințele să se transforme în realitate. 

Drumul pe care l-am început este unul frumos, în care este nevoie de voință și încredere în viitorul Dejului, al nostru, și vă asigur în continuare de bună- credință, responsabilitate, respectul meu față de dumneavoastră și încredere în proiectul dezvoltării municipiului nostru. 

Împreună cu fiecare dintre dumneavoastră, continuăm să construim Dejul pe care cu toții ni-l dorim, pentru noi și copiii noștri”, a transmis Morar Costan.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. ‘continuăm să construim Dejul pe care cu toții ni-l dorim’…nu chiar cu totii..unii avem alte aspiratii si asteptari, conforme anului 2020

  2. Cel dorit de Constant, fara calitate, fara perspectiva. Peste Somes in locul pasarelei pietonale, alta de 7 m tot pietonala, nu rutiera. Cand ploua, stazile asfaltate recent nu le poti traversa de suvoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close