aeroport cluj

alexander internatinoal
BREAKING NEWSDin Oras

Morar Costan, un nou mandat de primar | Vezi cum arata clasamentul provizoriu – VIDEO

Morar Costan, un nou mandat de primar in Dej. Conform numaratorii paralele realizata de partidele politice, candaidatul PNL a castigat din nou alagerile locale si in toamna va depune juramantul pentru al cincilea mandat de primar.

Diferenta dintre Morar Costan si ocupanta locului 2, Alina Mester,  e de peste 800 de voturi, dupa centralizarea in 15 din cele 26 de sectii de votare. Morar Costan a obtinut in aceste sectii 3053 de voturi, in timp ce Alina Mester a obtinut 2137. Pe locul 3 s-a clasat Mircea Biban de la PSD, cu 1515 voturi in cele 15 din 26 sectii de votare.

PNL a reusit sa castige alegerile locale in majoritatea comunelor din jurul Dejului, dar sunt si comune in care primarii se schimba. In comuan Mica, Tiberiu Zelencz a reusit sa obitna un nou mandat de primar, cu peste 70% din voturi, iar in comuna Cuzdrioara, Casian Rus ramane primar inca 4 ani. Vor fi schimbari insa la Mintiu Ghherlii, unde Dumitru Oltean a pierdut algerile la diferenta mare fata de cel de pe locul 1, iar la Unguras, candidatul PSD Alin Rotar a reusit sa castige primaria, conform numaratorii paralele.

Stire in curs de actualizare.

Primul interviu acordat de Morar Costan dupa aflarea rezultatelor:

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button