publicitate
publicitate
publicitate
optim
Din Zona

Ninge in zona de munte a judetului | „Drumarii nu si-au facut temele” – VIDEO

E iarna in toata regula in zona de munte a judetului Cluj, unde in ultimele ore s-a asternut un strat de zapada. In statiunea Muntele Baisorii a nins atat ieri cat si azi noapte, iar totul in jur e alb. Daca localnicii de acolo sunt obisnuiti ca iarna sa vina inca din noiembrie, nu acelasi lucru se poate spune despre cei responsabili cu intretinerea drumurilor din zona de munte.

Drumul Judetean 107R care urca spre statiune era neatins de utilajele de deszapezire in aceasta dimineata, spun soferii.

„Se circula in conditii de iarna, dar nu ar strica sa intervina si deszapezirea. Sub zapada de pe drum e gheata, iar cauciucurile de iarna nu ajuta prea mult”, ne-a scris un sofer care astazi a circulat in zona.

In luna octombrie, Consiliul Judetean Cluj anunta ca totul este pregatit in ceea ce priveste deszapezirea drumurilor din judet, iar iarna poate veni linistita. Cel mai probabil, nu era vorba de weekend.

„În ceea ce ne privește, am luat măsurile necesare astfel încât ninsorile să ne găsească pregătiți. Vom urmări, totodată, ca societățile responsabile cu deszăpezirea să intervină prompt pentru ca pe drumurile județene să se poată circula în bune condiții”, a transmis presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Prestatorii serviciilor de deszăpezire a drumurilor județene sunt:

  • Lotul 1 – zona Huedin: Maxi Prest RCE SRL;
  • Lotul 2 – zona Gilău: Maxi Prest RCE SRL;
  • Lotul 3 – zona Turda: Maxi Prest RCE SRL;
  • Lotul 4 – zona Gherla: Opentrans SRL;
  • Lotul 5 – zona Dej: SC Diferit AG SRL.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button