publicitate
publicitate
publicitate
 
OPINIEtimp liber si divertisment

Noi “indicatoare rutiere” pentru soferii din Dej – FOTO

Soferii care au circulat astazi pe strada Unirii din Dej, au intalnit un nou “indicator rutier”, amplasat chiar in mijlocul strazii. Noul “semn de circulatie” ii anunta pe soferi ca in zona “se vinde bere la halba cu doar 3 lei”. Reclama amplasata in zona fara autorizatie, este amplasata de proprietarii unui bar de pe strada Unirii.

Dupa ce mai multi cititori ne-au semnalat faptul ca reclama respectiva este inestetica si nu isi are locul acolo, Dejeanul.ro l-a contactat pe primarul Costan Morar, care ne-a declarat ca nu a emis nicio autorizatie pentru asa ceva.

“Nu stiam de reclama respectiva, dar stiu sigur ca nu am semnat nicio autorizatie pentru asa ceva. Chiar acum o sa trimit in zona Politia Locala pentru a lua masuri, deoarece este ilegal…”ne-a declarat Costan Morar.

5 4 3 2

Articole Similare

7 Comentarii

 1. mult mai buna aceasta idee decat cea a primarului cu semaforul de la podul Soomesului.

 2. si reclama negativa e buna in afacere. ce amenzi a dat politia ? banuesc ca doar avertisment:)))))) asteptam lamuriri !! dar nu e nevoe ca doar traficul pe pagina conteaza pt tine :)))

 3. am urmarit unele comentarii ,dar unele articole sunt
  ;;adresate”’ si sunt cu dedicatie
  avem si noi un primar care face sa miste orasul si….
  pacat uni chiar nu merita sa fie ”bagati in seama ”
  cele bune

 4. In legatura cu semnele de circulatie …. d-nule primar toata stima pt refacerea strazii Valea Codorului , dar unii soferi folosesc soseaua pt a circula cu 110 -130 km/ora pe tronsonul drept : cu parere de rau va anuntam ca pe aceasta strada sunt si oameni in virsta care nu mai au curajul sa treaca drumul din cauza acestor masini conduse de oameni fara scrupule si inconstieni. Va solicitam sa luati masuri pentru a limita viteza acestor autoturisme : sunt ore in noapte cind se foloseste soseaua pentru curse de viteza .Va rugam solicitati politia rutiera pentru montarea de delimitatoare de viteza. Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close