ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Noi relaxari de la 1 iulie | Nunti, botezuri, cu mai multi invitati | Barurile deschise pana la ora 2

De la 1 iulie vor intra in vigoare noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse de COVID-19. Programul barurilor şi al restaurantelor se va mări cu două ore, dar creşte si numărul de persoane care pot participa la nunţi, botezuri sau evenimente publice. 

  •  Programul restaurantelor, barurilor si discotecilor care pot functiona la interior se prelungeste pana la ora 2. Restaurantele vor putea functiona la capacitate maxima, iar barurile si discotecile, cu un grad de ocupare de 70%, insa toate persoanele trebuie sa fie vaccinate.
  • Evenimentele private, cum ar fi nuntile si botezurile, vor putea fi organizate cu maximum 100 de invitati la interior si 150 in exterior. Totusi, numarul lor poate ajunge la 300 de persoane, in cazul in care se asigura o suprafata de 2 mp pentru fiecare invitat, dar toate persoanele trebuie sa fie vaccinate sau testate. Nu exista limita de participanti in cazul in care evenimentul este organizat in aer liber
  •  Festivalurile si concertele in aer liber pot fi organizate cu pana la 2500 de persoane, insa toate persoanele trebuie sa fie vaccinate si in timpul concertului vor purta masca de protectie.
  • Nu va mai exista o limita a gradului de ocupare in cazul salilor de fitness, iar tot de la 1 iulie se vor putea redeschide si targurile.

O noua serie de relaxari ar urma sa fie aprobate din 1august

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close