publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
Politic

O nouă şedinţă la Primăria Dej! Ce vor vota aleşii locali

O nouă şedinţă a Consiliului Local va avea loc pe 26 aprilie. Aleşii dejeni se întrunesc de la ora 15:00 pentru a dezbate şi vota următoarele proiecte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobare P.U.D. in vederea întocmirii D.T.A.C. și D.T.O.E. pentru ansamblu comercial de servicii, amenajării exterioare și operațiuni cadastrale.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării listei de investiții a Municipiului Dej pe anul 2018.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții, pe trimestrul I al anului 2018.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizării lucrării ”Descentralizare RED-Injecție de putere in zona intersecție Strada Valea Codorului cu Strada Valea Căprioarei, județul Cluj”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special domnului consilier local Lazăr Nicolae la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Centrul Agro Transilvania S.A. Cluj din data de 27 aprilie 2018, ora 10°°.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special doamnei Rus Claudia la Adunarea Generală  a Acționarilor Societății  Transurb  S.A. Dej din data de 16 mai 2018, ora 13°°.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini al Serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate speciale în Municipiul Dej.
  8. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close