publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Oras

O nunta si un botez, intrerupte de politistii din Dej | S-au dat si amenzi

Politistii dejeni au intrerupt, astazi, doua evenimente – o nunta si un botez, care se desfasurau in doua localuri din oras. Pe langa faptul ca invitatii au fost trimisi acasa, s-au aplicat si amenzi in valoare de 6000 lei.

Conform unui comunicat al IPJ Cluj, in cursul zilei de astazi,  poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au continuat desfăşurarea activităţilor de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

În urma acestor controale au fost identificate două localuri din municipiu, în interiorul cărora se desfăşurau evenimente private cu participarea unui număr de aproximativ 50, respectiv 100 de persoane. În ambele situaţii au fost aplicate măsuri legale, evenimentele fiind încheiate.

Constatările efectuate au condus la aplicarea sancţiunilor contravenţionale prevăzute de Legea 55/2020 atât în cazul administratorilor societăţilor, cât şi a organizatorilor, valoarea totală a amenzilor fiind de 6.000 de lei. Astfel, administratorii localurilor au primit fiecare cate 2000 lei amenda, iar organizatorii evenimentelor, si anume, mirii, respectiv parintii copilului in cazul botezului, cu cate 1000 lei.

Politistii le reamintesc cetăţenilor ca organizarea sau desfăşurarea evenimentelor private este interzisă! Acţiunile de acest fel sunt desfăşurate zilnic, în întreg judeţul.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close