publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin OrasEveniment

Parcul Balnear TOROC din Dej a fost deschis oficial | Ce vor gasi turistii in noua baza de agrement – VIDEO

Prima zi de vara a coincis la Dej si cu deschiderea sezonului estival la Parcul Balnear Toroc. In aceasta dimineata a fost inaugurata oficial noua baza de agrement, in prezenta invitatilor din cadrul autoturitatilor publice locale si centrale.

Dupa discursurile in care a fost descrisa investitia efectuata, a urmat un tur al Parcului Balnear, iar incepand de maine va fi deschis si pentru public.

Cei care vor trece pragul noului Parc Balnear Toroc, pe lângă lacul sărat, vor beneficia de un bazin pentru adulți cu o suprafață de 700 de metri pătrați, un bazin cu apă sărată cu o suprafață de 113 mp, un alt bazin pentru copii în suprafață de 96 de metri pătrați și 3 tobogane care coboară de pe versantul dealului aflat lângă Parcul Balnear.

Așa cum este și normal, în urma investiției de peste 1 milion de euro, și tarifele de intrare au fost ușor majorate. Astfel, din acest sezon estival, un bilet normal pentru o zi va costa 15 lei, iar după ora 16, 10 lei. Un abonament care cuprinde 15 intrări va costa 120 lei. De asemenea, utilizarea toboganelor se va taxa separat, cu 10 lei/zi. Accesul la saună va costa 5 lei/zi, iar închirierea unui șezlong, 5 lei/zi. Cei care aleg să rămână peste noapte în mini-pensiunea Parcului Balnear Toroc vor plăti 100 lei/noapte pentru o cameră cu pat matrimonial și 120 lei/noapte pentru o cameră cu pat suplimentar.

Articole Similare

10 Comentarii

 1. In tarile civilizate, recte si Ungaria, la intrarea in fiecare bazin exista o zona tampon cu apa ce are rolul de a spala picioarele bravilor turisti.
  La noi, din pacate nici dus nu se face inainte de a intra in bazin si nici la iesire. Putem avea bazine daca “hâra”, fardurile, fondul de ten si Lady Speed STick-ul abia asteapta sa intre in apa.

  E o problema grava a societatii, lipsa de curatenie corporala!

 2. Lasa Vasilica astea-s treburi minore.Problema e ca isi fac multi “treburile” prin bazin

 3. Ma distreaza taxa pentru folosirea toboganelor … parca la baile Figa se mai practica asta ! In aquaparkurile serioase nu se face asa ceva ! Jenant !

 4. Ba cred că e corect.”aquapark-urile serioase”au preturi mai mari la intrare.Exemplu Brașov….50 lei sau Mamaia 80.Pretul de intrare la Dej e rezonabil iar cine vrea distracție suplimentara plătește in plus.Sau poate ai vrea si șezlong,o masa,eventual o bere cu aceeași bani?

 5. În “aquapark-urile serioase”prețul de intrare e de 50-80 lei.Exemple Brașov,Mamaia.Acolo intri și te bălăcești unde vrei pe aceeași bani.Aici la Dej e ștrand ce include un mic parc de distracții dar pentru care doritorii vor plăti în plus 10 lei.mi se are corect.Pretul de intrare e rezonabil iar pentru o distracție în plus plătești.Sau poate vrei un șezlong,o bere o porție de cartofi patru mici și un evantai de 15 lei?

 6. Bazinul pentru copii e minunat 🙂 In afara de dimensiunile reduse, nu este nimic pentru copii in el. Probabil ca asta s-a si dorit, sa vina mai degraba oamenii fara copii

 7. mai boule din bani europeni s-a facut investitia nici n-ar trebui sa se imbogateasca cineva,in toplita la banffy intrarea este de 22 lei,iar pt.pensionari reducere de 50% si beneficiezi de sauna umeda,sauna uscata cu aroma de levanda de camera cu sare,sezlonguri cu saltele,doua bazine mari cu apa termala unul exterior,altul interior in centrul spa si bazin cu jacuzzi toate la acest pret ,compara boule,plus ca are dusuri peste tot, sala mare cu aparate fittness,berbecule aici la toroc numai mizerie si putoare si la bazine cu apa sarata,iar jacuzzi de 20 mi. este oporcarie,toti se uita numai la imbogatire si nu si la calitatea serviciilor,nicidecum sa faca si reducere la pensionari,gindeste-te berbecule!

 8. Paul h..in ungaria platesti cam 30 de lei biletul dar de banii aia ai tot ce vrei..si cand zic tot..ma refer tot..exceptand bineinteles masaj..nu ca taxa pe sezlong sau pe tobogan..bine ca la noi in romania nu pun taxa si pe aer si pe razele uv.

 9. As dori sa imi spuneti nr de telefon a mini pensiuneii dej toroc pentru a ne gaza. Multumesc !

 10. Pro:
  – prețuri accesibile (5 ron șezlongul, 80 lei intrarea pentru doi adulți și doi copii cărora le-am luat și acces la tobogane)
  – umbrelele sunt gratuite (dar sunt albe, translucide și nu protejează de soare)
  – salvamar care supraveghează piscina cu toboganele
  – micii nu-s răi

  Contra:
  – aglomerație chiar și în cursul săptămânii
  – trecând pe lângă piscina copiilor am remarcat că miroase puternic a urină (în cea pentru adulți n-am intrat, nu mi-a inspirat încredere)
  – toboganele funcționează cam 15 minute pe oră (pe motiv că ”nu mai e apă”), când am mers noi s-au oprit complet la ora 18. Am intrat la 15 în complex iar copiii s-au dat de maxim 4 ori fiecare și din cauza cozii imense.
  – nu e apă caldă la dușuri
  – nu am văzut personal de serviciu (am ”moștenit” pahare de plastic și un pet de Borsec, de la ocupanții de șezlong de dinaintea noastră)
  – lacul sărat relativ puțin aglomerat are patru scări de acces, pe care stau cocoanele cărora le e frică să intre-n apă și care te privesc cam urâțel când le deranjezi.

  Data vizitei: 10.08.2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close