publicitate
publicitate
publicitate
 
Din ZonaEveniment

PARIU PIERDUT | Trebuia sa treaca Somesul pe cablu, dar a ramas suspendat | L-au “salvat” pompierii – VIDEO

Dublu ghinion pentru un tanar in varsta de 30 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a pus pariu cu prietenii ca poate sa traverseze Somesul Mic pe un cablu metalic, dar a ramas suspendat in mijlocul raului, deasupra apei. Strigatele de ajutor i-au fost auzite de mai multi trecatori, care au alertat pompierii. Acestia au reusit sa il “salveze” in doar cateva minute, dar pariul a fost pierdut 🙂 .

Conform celor de la ISU, pompierii clujeni au intervenit sambata seara pentru a salva un tânăr care a rămas agățat pe un cablu deasupra râului Someșul Mic, în zona ștrandului Sun din municipiul Cluj-Napoca. Alerta a fost dată în jurul orei 19.40, iar pompierii au găsit bărbatul, de aproximativ 30 de ani, care striga după ajutor, susținut de centura care-i alunecase până în zona pieptului, fiind agățat la mijlocul unui cablu utilizat pentru decantarea deșeurilor extrase din albia râului Someșul Mic. La fața locului au fost dislocate o autospecială cu echipamente pentru salvări de la înălțimi, un echipaj de scafandri cu barcă și, preventiv, un echipaj SMURD.

Un pompier, asigurat cu un ham și cordiță de salvare, s-a deplasat pe cablu până la tânăr pentru al readuce la mal, iar echipa de scafandri a intrat în apă pentru a fi pregătiți să-l salveze în cazul în care acesta cădea de pe cablu.

Datorită intervenției prompte a echipajelor de pompieri, în cca 20 de minute de la apelul inițial, tânărul a fost adus de către pompieri la mal, fiind consultat de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital.

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close