publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Marketing (P)

PC Cătăserv | Locul in care telefonul tau primeste o a doua sansa | Service telefoane in Dej – FOTO

De cate ori ti-ai spart ecranul telefonului? Sau de cate ori a trebuit sa il duci la reparat? Ai vazut, e deajuns o mica neatentie sau pur si simplu putin ghinion pentru a fi nevoit sa mergi cu el in service. Iar cum telefonul e “prietenul tau de nedezlipit” nu il poti lasa pe mana oricui. De aceea, PC CĂTASERV e locul in care telefonul, tableta sau laptopul tau ajunge pe cele mai pricepute maini. Unde? In Dej, strada Petru Rares, nr.2 (langa magazinul Telekom).

De ce trebuie sa alegi PC Cataserv?

  • suntem printre cei care reparam gadgetul tau in timpul cel mai scurt
  • suntem chiar in centrul orasului, deci accesibil pentru oricine
  • la PC CATASERV seriozitatea, promptitudinea si calitatea sunt pe primul loc in ceea ce priveste clientii
  • pasiunea si experiența sunt doar câteva dintre calitatile care ne recomanda si ne diferențiază de ceilalti, motiv pentru care clienții revin cu încredere

Specialistii de la PC Cataserv te pot ajuta cu reparația celor mai complexe defecțiuni legate de placa de baza, display, acumulator, mufa de încărcare dar si probleme de soft, decodari, transferuri de date si multe alte servicii.

Pe lângă serviciile de reparație a dispozitivelor electronice (telefoane, tablete, laptop-uri),  găsiți si o gama diversificata de accesorii si gadgeturi pentru telefonul tău.

PC Cataserv, Dej, str. Petru Rares, nr 2. Telefon: 0749488941

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close